Κόσκινο» έκανε το αυτοκίνητο της φίλης του, επειδή τον χώρισε!
Κόσκινο» έκανε το αυτοκίνητο της φίλης του, επειδή τον χώρισε! Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε η ιδιοκτήτρια του οχήματος που δέχτηκε τα πυρά του όπλου ενός νεαρού ελεύθερου επαγγελματία, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας.

pistoli

Το ζευγάρι ήταν για αρκετό καιρό μαζί, όμως η κοπέλα θέλησε να βάλει τέρμα στη σχέση τους. Τα παρακάλια, οι απειλές οι συναντήσεις για να τα ξαναβρούν δεν έπιασαν τόπο κι έτσι ο νεαρός επιχειρηματίας, όπως τουλάχιστον λέει η ΕΛ.ΑΣ, αποφάσισε να αλλάξει τακτική…

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φερόμενος ως δράστης στη διάρκεια της προχθεσινής νύχτας έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε τρεις με τέσσερις φορές το αυτοκίνητο της πρώην φίλης του. Κανείς δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα, αν και το όχημα ήταν σταθμευμένο κοντά στο σπίτι της, δυτικά του Ηρακλείου.

Η ίδια χθες το πρωί όταν ξύπνησε για να πάει στη δουλειά της είδε τις τρύπες που είχαν προκληθεί από το πιστόλι. Η ιδιοκτήτρια του οχήματος κατέφυγε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, όπου φέρεται να είπε πως για τους πυροβολισμούς ευθύνεται ο πρώην φίλος της. Αστυνομικοί τον αναζήτησαν και τον συνέλαβαν χθες το πρωί. Ωστόσο, το όπλο με το οποίο έγινε η επίθεση δεν είχε βρεθεί. Ο συλληφθείς απασχολεί για πρώτη φορά την αστυνομία.

Προανάκριση διενεργεί η Υ.Α Ηρακλείου.

ΠΑΤΡΙΣ