Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για το 2χρονο παιδί που δίνει τη δική του μάχη στο ΠαΓΝΗ
Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για το 2χρονο παιδί που δίνει τη δική του μάχη στο ΠαΓΝΗ

Η έκκληση του πατέρα στον γιατρό να καταβάλει μία τελευταία προσπάθεια, πώς η ελπίδα διαδέχτηκε την απελπισία…
Κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα για το παιδί που η περιπέτειά του έχει συγκλονίσει όλη την χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή τη στιγμή αναπνέει, χτυπάει η καρδιά του αλλά, όπως είναι φυσικό, τα επόμενα 24ωρα θα δείξουν την πορεία της υγείας του.

Η οικογένειά του και όλοι όσοι παρακολουθούν με αγωνία την εξέλιξη της υπόθεσης ελπίζουν σε ένα θαύμα και προσεύχονται διαρκώς να πάνε όλα καλά.

Ο γιατρός στο Κέντρο Υγείας Χάρακα κατέβαλε όλες του τις δυνάμεις για να σώσει το παιδάκι που είχε στα χέρια του, μέχρι τη στιγμή που ενημέρωσε την οικογένειά του ότι το αγοράκι είχε “σβήσει”. Εκτυλίχτηκαν στιγμές αρχαίας τραγωδίας…

Στο σημείο κλήθηκε νεκροφόρα. Όμως, πριν παραληφθεί το παιδάκι, ο πατέρας του, που δεν μπορούσε να πιστέψει ότι έπρεπε να αποχαιρετήσει το γιο του, ζήτησε, με δάκρυα στα μάτια, από το γιατρό να κάνει μία ύστατη προσπάθεια.

Αυτές τις τραγικές στιγμές περιγράφει στο Cretalive συγγενικό πρόσωπο του παιδιού. Τότε, οι γιατροί είδαν αμυδρά κάποια σημάδια ζωής και το σκηνικό ανατράπηκε. Η ελπίδα διαδέχτηκε την απελπισία…

Η επόμενη στάση δεν ήταν το νεκροτομείο αλλά το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου το παιδί δίνει την δική του μάχη.

“Το πρώτο θαύμα έγινε… Προσευχόμαστε να ολοκληρωθεί. Είναι κρίσιμη η κατάσταση. Έχουμε λάβει δεκάδες τηλεφωνήματα από ανθρώπους που μας στέλνουν την ενέργεια και την αγάπη τους. Προσευχόμαστε να σωθεί το παιδάκι μας”, αναφέρει πρόσωπο από την οικογένεια του παιδιού.

 

 

 

cretalive.gr