Το “Lohan Nightclub” άνοιξε τις πύλες του στην Ιερά Οδό – Δείτε φωτογραφίες από τη λαμπερή βραδιά
0298fb0c79e1d3061806b99d8073d468

Το «Lohan Nightclub» άνοιξε τελικά χθες  τις πύλες του στην Ιερά Οδό και όπως αναμενόταν, η διάσημη συνιδιοκτήτριά του ήταν εκεί.  

Η Λίντσεϊ Λόχαν εμφανίστηκε νωρίς το βράδυ στο κλαμπ και πέρασε όλη τη νύχτα διασκεδάζοντας μαζί με παρέα και τον Ντένη Παπαγεωργίου, τον έτερο ιδιοκτήτη του Lohan, τον οποίο οι φήμες θέλουν αν είναι και σύντροφός της. Ωστόσο η ηθοποιός διαψεύδει από χθες συνεχώς πως η σχέση τους είναι κάτι παραπάνω από επαγγελματική.

Χθες το βράδυ, μιλώντας σε δημοσιογράφους, τόνισε για ακόμη μια φορά πως είναι απλά ο συνεταίρος της.   Mίλησε επίσης και για τους πρόσφυγες και αναφέρθηκε στην πρόσφατη επίσκεψή της στην Τουρκία ενώ παράλληλα τόνισε το πόσο φιλόξενοι ήταν οι Έλληνες στην υποδοχή Σύρων προσφύγων.

Το Lohan ήταν γεμάτο κόσμο και κάποια στιγμή η ηθοποιός ανέβηκε στα decks για να παίξει και η ίδια μουσική και να καλωσορίσει από το μικρόφωνο τους Αθηναίους.   Σύμφωνα πάντως με το ΤΜΖ το Lohan στην Αθηνά είναι μόνο η αρχή καθώς η ηθοποιός και ο νέος της συνεργάτης σκοπεύουν να ανοίξουν κλαμπ στην Κωνσταντινούπολη, το Λονδίνοι και τη Νέα Υόρκη ενώ στα σχέδια τους είναι και αλυσίδα spa

 

 

 

 

www.athensmagazine.gr