Μας δουλεύουν στο Survivor;; Ο παίκτης που έχει πάρει 10 κιλά από την πρώτη μέρα! Τρώνε κρυφά; (photos)
survionor new pektes

Το dreamfm.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και τις παραλίες Διασήμων και Μαχητών που πλέον είναι μια και κοινή!

Από την πρώτη μέρα λοιπόν σας έχουμε μεταφέρει τα… πάντα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ενώ όλες μας οι διαρροές σχετικά με νικητές επάθλων και αποχωρήσεις! Σήμερα όμως σας φέρνουμε στην δημοσιότητα ορισμένες φωτογραφίες που μας έχουν προβληματίσει και θέλουμε να το μοιραστούμε μαζί σας!

Φέτος, σε αντίθεση με πέρσι, μπορεί να έχουμε δει παίκτες των Διασήμων να έχουν αδυνατίσει όμως το ίδιο δεν φαίνεται να ισχύει και για τους Μαχητές! Κάθε άλλο… Τι συμβαίνει;

Όπως βλέπετε και στις παρακάτω φωτογραφίες που σας παραθέτει το Athensmagazine.gr, ο Νικόλας Αγόρου φαίνεται να έχει κοιλιά και προγούλι σαν να έχει πάρει 10 κιλά από την μέρα που μπήκε, την ίδια στιγμή που κανονικά θα έπρεπε να είχε χάσει το περιττό λίπος! Οι φωτογραφίες μάλιστα είναι από το τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε, δηλαδή αυτό της Πέμπτης!

Και μάλιστα δεν είναι ο μόνος παίκτης των Μαχητών που φαίνεται να έχει ένα θέμα με το… αδυνάτισμα αφού και η Μελίνα διατηρεί τα μπούτια της ενώ κανείς παίκτης της ομάδας δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με την πείνα, τουλάχιστον εμφανισιακά!

Τι πραγματικά συμβαίνει; Μήπως βρίσκουν από κάπου τροφή οι Μαχητές; Μυστήριο! Εμείς πάντως εδώ στο Athensmagazine.gr σας μεταφέρουμε απλά ότι παρατηρείσαμε!