Οι μαθητές των λυκείων Τυμπακίου και και Πόμπιας γιατί μας θεωρεί η πολιτεία παιδιά ενός κατώτερου θεού;;
gimnasio timpakiou katalipsi1

Οι μαθητές των λυκείων Τυμπακίου και και Πόμπιας μίλησαν στον Dream fm και στην Πρωινή Πτήση και εξέφρασαν την απορία τους….. γιατί μας θεωρεί η πολιτεία παιδιά ενός κατώτερου θεού;;

Τεράστια προβλήματα αντιμετωπίζει το Γενικό Λύκειο Πόμπιας λόγω των κενών που υπάρχουν.

gimnasio pompias

Σήμερα οι μαθητές με την στήριξη των γονέων τους προχώρησαν σε κατάληψη σε μια ύστατη προσπάθεια να εισακουστούν τα αιτήματά τους.

Να σημειωθεί ότι αρχές Οκτωβρίου οι , μαθητές είχαν πάει και στο Ηράκλειο ζητώντας να έρθουν καθηγητές , ωστόσο δεν υπήρξε καμία εξέλιξη.

Από το ΓΕΛ Πόμπιας λείπει Χημικός, φυσικός, Οικονομολόγος, Βιολόγος, Φιλόλογος, Θρησκευτικός και 2ος Μαθηματικός. Οι ώρες μαθημάτων που χάνονται είναι πολλές, την ίδια ώρα που οι μαθητές του ΓΕΛ Πόμπιας θα κληθούν να δώσουν πανελλαδικές στο τέλος του χρόνου, έχοντας να συναγωνιστούν παιδιά που κάνουν κανονικά μάθημα από το Σεπτέμβρη….

Κατάληψη και στο Τυμπάκι Κατάληψη ωστόσο έχουμε από χθες και στο Γενικό Λύκειο Τυμπακίου.

Οι μαθητές ξεκίνησαν από χθες κατάληψη και διεκδικούν Βιολόγο, επίσης διεκδικούν δωρεάν ξενόγλωσσα βιβλία χρηματοδότηση για θέρμανση, ενισχυτική διδασκαλία και πρόσθετη διδακτική στήριξη, λιγότερα παιδιά ανά τάξη κα.

gimnasio timpakiou katalipsi gimnasio timpakiou katalipsi1 gimnasio timpakiou katalipsi2 gimnasio timpakiou katalipsi3 gimnasio timpakiou katalipsi4 gimnasio timpakiou katalipsi5 gimnasio timpakiou katalipsi6 gimnasio timpakiou