Μεγάλη ένταση επικρατεί από χθες στο Τυμπάκι εξαιτίας της τοποθέτησης μιας πολύ μεγάλης κεραίας πάνω στο κτήριο του ΟΤΕ
kerea1

Νέα κεραία κινητής τηλεφωνίας πάνω από τα κεφάλια των Τυμπακιανών Μεγάλη ένταση επικρατεί από χθες στο Τυμπάκι εξαιτίας της τοποθέτησης μιας πολύ μεγάλης κεραίας πάνω στο κτήριο του ΟΤΕ, η οποία μάλιστα έχει τέσσερις κατευθύνσεις.

Χθες οι κάτοικοι απέτρεψαν την ολοκλήρωση της τοποθέτησης της κεραίας . Συνεργείο προσπάθησε να τοποθετήσει την κεραία ωστόσο έγινε αντιληπτό από κατοίκους και καλέστηκε η αστυνομία.

Το συνεργείο απομακρύνθηκε από το σημείο, σήμερα ωστόσο το πρωί πήγε ξανά και ολοκλήρωσε την τοποθέτηση της κεραίας χωρίς να γίνει αντιληπτό αφού αυτό έγινε ξημερώματα.

Οι κάτοικοι σηκώθηκαν το πρωί και είδαν την μεγάλη κεραία πάνω από τα κεφάλια τους, όπως μας είπαν οι ίδιοι. Καλέστηκε και πάλι η αστυνομία και τους πήρε ωστόσο η τοποθέτηση είχε ολοκληρωθεί και οι έντονες αντιδράσεις στο Τυμπάκι συνεχίζονται.

Δε θα πρέπει να ξεχνά κανείς ότι στο παρελθόν είχε γίνει μεγάλος αγώνας ενάντια στη λειτουργία κεραιών κινητής τηλεφωνίας εντός της πόλης του Τυμπακίου θεωρώντας υπεύθυνη την ακτινοβολία τους για εμφάνιση καρκίνου σε κατοίκους του Τυμπακίου και μάλιστα είχε γίνει και απομάκρυνση κεραίας.