Μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ: Απατεώνας Γυρνάει όλη την Κρήτη και πλουτίζει στην «πλάτη» το μικρού Σάββα από το Τυμπάκι
paidi_2_856_486_76

Επιτήδειος χωρίς όσιο και ιερό εκμεταλλεύεται την ιστορία 9χρονου αγοριού από το Τυμπάκι που χρειάστηκε βοήθεια και τριγυρνάει όλο το νησί μας από την μια άκρη έως την άλλη πουλώντας Παξιμάδια χθες στο Μοχό.

Επικοινώνησε μαζί μας η μητέρα του μικρού Σάββα έξαλλη και προβληματισμένη με αυτό το γεγονός, έχουμε προσφύγει στην αστυνομία μας είπε και έχουμε δηλώσει το περιστατικό έχουν σπάσει τα τηλέφωνα μας από ανθρώπους που μας λένε ότι ο συγκεκριμένος “κύριος” πήγε και τους ζήτησε χρήματα.

Παρακαλώ τον κόσμο να μην δίνει χρήματα σε αγνώστους για το μικρό Σάββα αφού δεν λένε την αλήθεια. Πρόκειται για απάτη. Εμείς ποτέ δεν βγήκαμε στους δρόμους να ζητήσουμε λεφτά . Όλα έγιναν μέσω τραπεζικού λογαριασμού και έχω κρατήσει τις αποδείξεις. Ευχαριστώ και πάλι όσους μας βοήθησαν».

Ακόμα και πάνω στον πόνο των γονέων του μικρού Σάββα– για τον οποίο είχαν κάνει έκκληση για βοήθεια ώστε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην Αθήνα- «πάτησε» απατεώνας  ο οποίος «χτύπησε» στη δυτική Κρήτη. Υποστηρίζοντας ότι είναι δήθεν ο πατέρας του μικρού Σάββα που έχει ανάγκη βοήθειας, μπήκε σε καταστήματα των Σφακίων πουλώντας αγαθά με σκοπό να γίνει η επέμβαση στο 9χρονο αγόρι από τη Μεσαρά .

Μόνο που η επέμβαση έχει γίνει και ο άνθρωπος αυτός αποδεικνύεται ότι είναι επιτήδειος που εκμεταλλεύτηκε την ανθρώπινη ιστορία της οικογένειας για να βγάλει λεφτά.

Εκμεταλλεύτηκε το μικρό Σάββα

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα που επικοινώνησε με το dreamfm.gr από τη Χώρα Σφακίων «ο άνθρωπος αυτός εμφανιζόταν ως πατέρας του μικρού Σάββα, μας έλεγε ότι “ήρθε από το Τυμπάκι και μας ζητούσε να αγοράσουμε φρούτα για να μπορέσουν να συγκεντρωθούν χρήματα για το παιδί και να υποβληθεί σε επέμβαση. Πολλοί ντόπιοι ενέδωσαν και του έδωσαν λεφτά μήπως και βοηθήσουν το παιδί. Υποψιάστηκα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν τη δεύτερη φορά μου παρουσίασε εντελώς διαφορετική ιστορία…»