• 21 Μαΐου, 2024
Vinkmag ad

Μεγάλη προσοχή:Με πλαστά χαρτονομίσματα γέμισαν το Ηράκλειο

Vinkmag ad

plasta

Πολύ καλή είναι η δουλειά που έχουν κάνει οι… επιτήδειοι, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ξεχωρίσουν τα πλαστά χαρτονομίσματα που έχουν κάνει την εμφάνιση τους στο Ηράκλειο.
Το CretePlus.gr στις 18 Απρίλη είχε αποκαλύψει την… δράση παραχαρακτών από τη Βουλγαρία, που έχουν κατακλύσει την αγορά της Κρήτης.

Όπως λένε οι πληροφορίες, τα πλαστά χαρτονομίσματα πολλές φορές δεν αναγνωρίζονται ούτε τα ειδικά μηχανήματα, ενώ ήδη έχουν καταγραφεί πάρα πολλές περιπτώσεις κρουσμάτων απάτης σε καταστήματα και λοιπές επιχειρήσεις, οι υπάλληλοι των οποίων έχουν πέσει θύματα των απατεώνων

Στις 18 Απρίλη καταστηματάρχης είχε μιλήσει στο CretePlus.gr λέγοντας πως τα πλαστά χαρτονομίσματα, τα οποία μπορεί να έχουν ανάγλυφα πάνω τον αριθμό 50, ο οποίος όμως δεν αλλάζει χρώματα έχουν πέσει “βροχή” στην αγορά”.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρουσιάζει η “Πατρίς” η παρτίδα αυτή των πλαστών χαρτονομισμάτων προέρχεται από τη Βουλγαρία ωστόσο έχουν παραχθεί σε πόλη του ιταλικού νότου όπου έχει στηθεί ολόκληρη βιομηχανία.
CretePlus.grΠηγή:

Loading

  Read Previous

  Ο Μπακαλόγατος το Έργο που θα απολαύσετε φέτος από την θεατρική ομάδα Τυμπακίου (Φωτο)

  Read Next

  Όλοι μαζί αύριο το πρωί στον καθαρισμό της παραλίας του Κομμού από την πίσσα

  Leave a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Most Popular