Μεγάλης μαχητής: “Μου βρήκαν καρκίνο…”: Σοκάρει ο Σπύρος Παπαδόπουλος!
spirosa papadopoulos

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι ένας από τους μεγάλους μαχητές της ζωής αφού είχε στο παρελθόν περάσει καρκίνο και κατάφερε να τον κερδίσει!

Μάλιστα, χωρίς ίχνος κόμπλεξ, ο αγαπημένος παρουσιαστής και ηθοποιός είχε μιλήσει ανοικτά για την μεγάλη περιπέτεια της ζωής του, από όπου βγήκε και νικητής!

“Δεν φοβήθηκα. Οι γιατροί δεν το πιστεύανε, νόμιζαν ότι υποκρίνομαι. Ένας λόγος που πήγα πολύ καλά ήταν ο ψυχολογικός. Μου είπαν ότι έχω καρκίνο και θα κάναμε εξέταση να δούμε πόσο έχει προχωρήσει, αν έχει κάνει μετάσταση. Έχω μάθει να είμαι έτοιμος για όλα. Έπιασα το γιο μου, του είπα τι έχω και μιλήσαμε. Ο φόβος και η κατήφεια κάνει πολύ κακό στην υγεία. Η γενναιότητα και η ψυχραιμία σε βοηθάει πολύ. Έκανα ότι μου είπαν οι γιατροί. Είχα δύο τροχαία με τη μηχανή και ήμουν σίγουρος ότι θα πεθάνω. Σκεφτόμουν τι θα γίνει με το παιδί”, είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε μια συγκλονιστική συνέντευξη και πρόσθεσε:

“Είμαι τρομερά προετοιμασμένος και για τα καλύτερα και για τα χειρότερα. Κι ο γιος μου είναι σαν κι εμένα. Ήταν κοντά μου συνέχεια. Κάναμε καλαμπούρια και πλάκες”!

 

 

athensmagazine.gr