Μετά τος βροχές, ήρθε πάλι το καλοκαίρι! Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα! Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλη την Ελλάδα!
gialia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Χωρίς προβλήματα από τον καιρό προβλέπεται πως θα κυλήσει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Το Σάββατο 30 Μαΐου πιο αναλυτικά:

Στη Θράκη και την ανατολική Μακεδονία θα έχουμε μέχρι και το μεσημέρι αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 23 με 25 βαθμούς. Στην κεντρική και τη δυτική Μακεδονία θα επικρατεί ηλιοφάνεια. Το πρωί θα κάνει ψύχρα έως και κρύο, ενώ το μεσημέρι η θερμοκρασία θα φθάσει έως τους 25 βαθμούς. Στην Ήπειρο, τα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Στερεά αναμένονται ήλιος και δυτικοί-βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ. Τα θερμόμετρα θα δείξουν μέχρι 24 με 26 βαθμούς. Στην Πελοπόννησο αναμένονται παροδικές νεφώσεις και στα ορεινά λίγες βροχές. Η θερμοκρασία θα φθάσει στους 25 βαθμούς. Στα Κύθηρα οι άνεμοι θα είναι ασθενείς.

Στην Κρήτη προβλέπεται βελτιωμένος καιρός, οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 και στην ανατολική Κρήτη το πρωί 6 μποφόρ, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς. Στα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα έχουμε λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι μέτριοι και κατά τόπους στα Δωδεκάνησα ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς. Στις Σποράδες, την Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια προβλέπονται παροδικές νεφώσεις και πολλές ώρες ηλιοφάνειας. Η θερμοκρασία θα φθάσει μέχρι τους 25 με 26 βαθμούς.

Στην Αττική θα έχουμε το πρωί αρκετές νεφώσεις, το απόγευμα αίθριο καιρό. Τα θερμόμετρα στην Αθήνα θα δείξουν από 16 έως 24 βαθμούς. Στην Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται σχεδόν αίθριος. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς μέχρι μέτριοι, το πρωί βόρειοι και το απόγευμα νότιοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.