Μετέτρεψαν σπίτι στο Ηράκλειο σε κέντρο διακίνησης ηρωίνης και χαπιών
Κατασχέθηκαν 2,6 γρ. ηρωίνης, 65 ναρκωτικά χάπια, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και 1.109 ευρώ

iroini
Σε άντρο ναρκωτικών, μέσα και έξω από το οποίο γινόταν το παράνομο αλισβερίσι, είχε μετατρέψει το σπίτι του στο Ηράκλειο ένας 32χρονος με τη βοήθεια του 26χρονου συνεργού του. Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών κατέγραψαν όλες τις συναλλαγές, πριν κάνουν αιφνιδιαστική επιχείρηση για να τους πιάσουν μαζί με τους «πελάτες» τους.

Αρχικά, οι αστυνομικοί που παρακολουθούσαν διακριτικά το σπίτι είδαν τον 32χρονο να προμηθεύει με ηρωίνη έναν 31χρονο και έναν 25χρονο. Στη συνέχεια, ο συνεργός του βγήκε στο δρόμο για να παραδώσει ποσότητα ηρωίνης σε έναν 31χρονο ενώ, λίγο αργότερα, επισκέφθηκε το σπίτι ένας 35χρονος που αγόρασε ναρκωτικά χάπια από τους δυο διακινητές.

Ένας- ένας, οι αγοραστές συλλαμβάνονταν και ακολούθησε έφοδος στο σπίτι, όπου συνελήφθησαν και οι δυο πωλητές των ναρκωτικών.

Συνολικά, κατασχέθηκαν πέντε συσκευασίες με 2,6 γραμμάρια ηρωίνης, 65 ναρκωτικά χάπια χωρίς συνταγή γιατρού, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, 1.109 ευρώ που προέρχονταν από τις παράνομες πωλήσεις, μία ζυγαριά ακριβείας, ένα πτυσσόμενο στιλέτο και μια μοτοσυκλέτα ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών. Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.