Μεθυσμένος Αμερικανός τα έκανε … γυαλιά καρφιά στα Χανιά…Νόμιζε ότι ήταν πρωταγωνιστής σε ταινία δράσης
taxi_main

Ο μεθυσμένος άνδρας, ηλικίας 26 χρόνων μόλις είχε βγει από μπαρ στο κέντρο των Χανίων, πήγε στην πλησιέστερη πιάτσα των ταξί στην πλατεία Καραϊσκάκη, και από εκείνη την στιγμή και μετά εκτυλίχθησαν απίστευτες σκηνές

Σικάγο έκανε την νύχτα τα Χανιά, μεθυσμένος Αμερικανός. Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την νύχτα και συγκεκριμένα στις 3 περίπου μετά τα μεσάνυχτα στο κέντρο των Χανίων με πρωταγωνιστή, στρατιωτικό του αεροπλανοφόρου Τρούμαν. Μάλιστα μόνο από τύχη το συμβάν δεν έγινε η αιτία για να θρηνήσουμε και θύματα.

Συγκεκριμένα ο μεθυσμένος άνδρας, ηλικίας 26 χρόνων μόλις είχε βγει από μπαρ στο κέντρο των Χανίων, πήγε στην πλησιέστερη πιάτσα των ταξί στην πλατεία Καραϊσκάκη, και από εκείνη την στιγμή και μετά εκτυλίχθησαν απίστευτες σκηνές τις οποίες περιγράφει στο zarpanews.gr ο οδηγός ταξί που εκείνη την ώρα έβγαζε το μεροκάματο του κ. Βασίλης Σκυλουράκης και ο ιδιοκτήτης του οχήματος κ. Νίκος Χειλουδάκης.

Ο τύφλα στο μεθύσι Αμερικανός στρατιωτικός μπήκε μέσα στο ταξί το έβαλε μπροστά και ξεκίνησε να φύγει.

Στην προσπάθεια του να εμποδίσει το αυτοκίνητο να φύγει ο οδηγός του κ. Σκυλουράκης δέχθηκε την επίθεση του Αμερικανού που τον χτύπησε τραυματίζοντας τον ευτυχώς ελαφρά, ενώ τον παρέσυρε και με το όχημα, σέρνοντας τον στο έδαφος.

Σε κατάσταση αλλοφροσύνης ο μεθυσμένος αμερικανός χτύπησε άλλα δύο ταξί προκαλώντας τους σοβαρές ζημιές και έγινε καπνός.

Τελικά το όχημα εντοπίστηκε διαλυμένο σε ένα χαντάκι στη Αγιά. Άμεσα για το περιστατικό ενημερώθηκε ο ιδιοκτήτης του ταξί κ. Χελιουδάκης που μαζί με τον οδηγό μετέβησαν το Αστυνομικό μέγαρο για να υποβάλουν μήνυση.

Ο δράστης συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο.

Όπως είπε ο κ. Χελιουδάκης ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα αλλά ο ίδιος έχει καταστραφεί καθώς το αυτοκίνητο έχει υποστεί ανυπολόγιστες ζημιές και ο ίδιος δεν πρόκειται να δουλέψει στο υπόλοιπο της σαιζόν και όπως είναι λογικό και δίκαιο τόσο ο ίδιος όσο και ο οδηγός του οχήματος θα διεκδικήσουν αποζημίωση από τους υπέυθυνους.

Φυσικά για το περιστατικό αναμένεται η αντίδραση των Αμερικάνων.

Νόμιζε ότι ήταν πρωταγωνιστής σε ταινία δράσης - Μεθυσμένος Αμερικανός τα έκανε ... γυαλιά καρφιά
Νόμιζε ότι ήταν πρωταγωνιστής σε ταινία δράσης - Μεθυσμένος Αμερικανός τα έκανε ... γυαλιά καρφιά
www.cretalive.gr