myko-remos

Σαμπάνιες 60.000 ευρώ, θέση σε τραπέζι 1.000 ευρώ, μια μπριζόλα και μια φρουτοσαλάτα 500 ευρώ, μασάζ κεφαλής στην παραλία 60 ευρώ, ενοικίαση βαν 700 ευρώ/μέρα και ένα μπουκάλι νερό μόλις 7 ευρώ!

Ναι, στο «Nammos», ένα από τα πιο διάσημα beach clubs του πλανήτη, οι αστρονομικές ενίοτε τιμές στην κατανάλωση ποτών, ειδικά σε special events με αστέρες της μουσικής, είναι σχετικά αναμενόμενες. Γίνονται όμως εξωφρενικές όταν πρόκειται για την καθημερινότητα ενός τουρίστα στη Μύκονο που καλείται να πληρώσει 300 ευρώ τη μέρα για ένα τζιπ και 7 ευρώ για ένα μπουκάλι νερό.

Το καθιερωμένο πια καλοκαιρινό πάρτυ του Αντώνη Ρέμου στο «Nammos» ήταν απλώς η υπενθύμιση ότι στην Ελλάδα της κρίσης η Μύκονος παραμένει κράτος εν κράτει. Παρά τα 1.000 ευρώ που κόστιζε μια θέση για ένα τραπέζι σε προνομιακή θέση -με ένα μενού το οποίο χαρακτηρίστηκε «nothing special»-, χιλιάδες κόσμου κατέφτασαν με χρυσή κάρτα απεριορίστου ορίου και διάθεση να διασκεδάσουν μέχρι τελικής πτώσης, σε αντίθεση με τη γενικευμένη «porca miseria» της εποχής.

myko01

Αντώνης Ρέμος και 15λιτρες σαμπάνιες αξίας 60.000 ευρώ

myko03

Η ΛΥΠΗΤΕΡΗ
■ 20.000 € πρώτο τραπέζι πίστα και 3.000 € η μεταφορά στον χώρο με φουσκωτό, προς αποφυγήν των παπαράτσι
■ 60.000 € για τη 15λιτρη χρυσή σαμπάνια Armand
de Brignac
■ 7.000 € για το 6λιτρο κρασί Chateau Romassan
■ 3.000 € για privé τραπέζι οκτώ ατόμων και ένα μπουκάλι σκέτη βότκα χωρίς φρουτάκια ή ξηρούς καρπούς
■ 500 € για μία μπριζόλα και μία φρουτοσαλάτα
■ 300 € τη μέρα για ένα τζιπ τύπου Cherokee ή Wrangler
■ 60 € για μασάζ αυχένα στην παραλία
■ 17 € για ένα μοχίτο χωρίς αλκοόλ!
■ 18 € μία πίτσα δύο ατόμων

Στο πάρτυ που ξεκίνησε με τη Στεφανία Ρίζου και συνεχίστηκε με τον Γάλλο αστέρα Ντανί Μπριγιάν, προτού αναλάβει το «βαρύ πυροβολικό» της νύχτας, ο Αντώνης Ρέμος, η απουσία του ισχυρού ελληνικού επιχειρηματικού στοιχείου ήταν εμφανής, καθώς στα τραπέζια τα οποία άλλοτε έκλειναν γνωστά ονόματα της αθηναϊκής high society, τώρα διασκέδαζαν πάμπλουτοι Λιβανέζοι, Τούρκοι και Ισραηλινοί. Ο κόλπος της Ψαρούς γέμισε από σκάφη, καθώς οι περισσότεροι από τους ούτως ή άλλως λιγοστούς Ελληνες που λέγεται ότι πήγαν πλήρωσαν ένα τίμημα της τάξης των 3.000 ευρώ προκειμένου να μεταβούν στον χώρο της συναυλίας με φουσκωτό ώστε να αποφύγουν τους παπαράτσι που είχαν στήσει καρτέρι περιμετρικά – όπως άλλωστε και τα «γεράκια» του ΣΔΟΕ. Σύμφωνα με φήμες, όσοι λίγοι Ελληνες έδωσαν το «παρών» στο συγκεκριμένο κοσμικό event δεν έγιναν αντιληπτοί -τουλάχιστον από τα media- αφού, όπως λέγεται, είχαν εκ των προτέρων φροντίσει να κανονίσουν με τους μετρ να καθίσουν στα ενδιάμεσα τραπέζια όπου η πρόσβαση των φωτογράφων δεν είναι εύκολη. Και φυσικά οι selfies ήταν απαγορευμένες το συγκεκριμένο βράδυ. Κάποιες γνωστές μόνο γυναικείες παρουσίες από τον χώρο του μόντελινγκ, όπως η Νεσχάν Μουλαζίμ και η βετεράνος πια Εύη Βατίδου, αλλά και η «ξεχασμένη» στο νησί Λίντσεϊ Λόχαν φωτογραφήθηκαν κατά την άφιξή τους. Λίγα μέτρα πιο μακριά, στα πρώτα τραπέζια-πίστα, νεαροί γόνοι βασιλικών οικογενειών από τα Αραβικά Εμιράτα, μεγαλοεπιχειρηματίες από τον Λίβανο και Τούρκοι έμποροι είχαν βαλθεί να αποδείξουν ότι, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που ταλανίζουν ολόκληρη την Ευρώπη, και δη την Ελλάδα, η υπερβολή στο πριγκιπάτο της Μυκόνου δεν έχει όρια – όπως και οι πιστωτικές τους κάρτες. Ο κατάλογος που υπήρχε σε όλα ανεξαιρέτως τα τραπέζια, προνομιούχα και μη, έκανε σαφές ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση δεν ήταν για όλα τα πορτοφόλια. Μια σαμπάνια των 0,75 lt Armand de Brignac άγγιζε τα 1.800 ευρώ, ενώ το 6 lt κρασί Chateau Romassan έφτανε το εξωπραγματικό -ιδίως για την εποχή- ποσό των 7.000 ευρώ.

myko02

Ο Γιώργος Μαζωνάκης στο «Monarch Club», στην παραλία Καλό Λιβάδι, που έκανε αίσθηση με την εκκεντρική του εμφάνιση

«Μπράβο, αν μη τι άλλο, είστε τολμηροί», φώναξε από μικροφώνου ο Αντώνης Ρέμος σε όσους βρίσκονταν εκεί για να τον απολαύσουν ακόμη μία φορά. Συνέχισε στα αγγλικά λέγοντας ότι είναι συγκινητικό, παρά τα όσα γίνονται, κάποιοι ξένοι να υποστηρίζουν σταθερά την Ελλάδα.

myko04

Ανάμεσα στα «βαριά» ονόματα των «καλών» τραπεζιών ξεχώριζε ο Βρετανοϊνδός μεγιστάνας Peter Waney, ιδιοκτήτης των ομώνυμων πανάκριβων εστιατορίων «Zuma». Σύμφωνα, μάλιστα, με κύκλους της Μυκόνου, ο ινδικής καταγωγής 72χρονος επιχειρηματίας σκέφτεται να ανοίξει ακόμη έναν «ναό του σούσι» στην Ελλάδα, με συνεταίρο του στο εγχείρημα τον Αντώνη Ρέμο, τον οποίο λατρεύει η νεαρή Κύπρια σύντροφός του. Ο Waney συγκαταλέγεται σε εκείνους που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων πληρώνοντας μυθικό ποσό για τον αγαπημένο του τραγουδιστή. Δεν ήταν όμως αυτός που έσπασε το ρεκόρ το συγκεκριμένο βράδυ, καθώς η υπερκατανάλωση κάποιων μπροστινών τραπεζιών, που ήταν τοποθετημένα μια ανάσα από την πίστα, κυριολεκτικά πάνω στο κύμα, λέγεται ότι σε κάποιες περιπτώσεις ξεπέρασε τα 60.000 ευρώ (κάτι σύνηθες για αντίστοιχα events καλλιτεχνών μεγάλου βεληνεκούς). Στα πιο πίσω τραπέζια, μια μπριζόλα και μια φρουτοσαλάτα έφταναν τα 500 ευρώ, ενώ οι παρκαδόροι απαιτούσαν 20 ευρώ για να «βολέψουν» ανεξαιρέτως όλα τα αυτοκίνητα, ασχέτως κυβισμού, ακόμα και χιλιόμετρα μακριά. Το κασέ τους ανέβαζαν οι πάμπλουτοι ξένοι που έφταναν με οδηγούς και προσέφεραν tips των 100 και των 150 ευρώ στα παιδιά που τους άνοιγαν τον δρόμο. Οσοι ήθελαν το βράδυ τους να έχει γεύση premium βότκας, έβαλαν στο ταμείο του «Nammos» από 4.500 ευρώ για κάθε φιάλη, ενώ τη μεγαλύτερη «ζημιά» έκανε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του εστια-τορίου Ζαννής Φραντζέσκος ανοίγοντας με το «καλησπέρα» του Ρέμου, για χάρη της κουνιάδας του, Ολγας Πάστρα, μια 15λιτρη χρυσή σαμπάνια, της οποίας το κόστος λέγεται ότι άγγιξε τα 60.000 ευρώ! Στο τραπέζι μάλιστα του ιδιοκτήτη του «Nammos», το οποίο περιλάμβανε και άλλους επιχειρηματίες, λέγεται ότι ανοίχτηκαν τέσσερις ακόμα χρυσές 20λιτρες. Αυτό ήταν αρκετό για να παρασύρει κάποιους που μέχρι τότε φαίνονταν εγκρατείς. Ετσι, λίγες ώρες αργότερα, οι σερβιτόροι αγκομαχούσαν κουβαλώντας στον ώμο τα τεράστια μπουκάλια της χρυσής σαμπάνιας. Η βραδιά έκλεισε λίγο πριν την ανατολή, με τα καθιερωμένα ντους σαμπάνιας, ενώ το κέφι παρέμενε αμείωτο παρά τα πεντακοσάρικα που εξανεμίζονταν σαν να ήταν πετσετάκια, όπως έλεγε και το αλήστου μνήμης τραγούδι της Γλυκερίας για το τότε συμπαθές γαλάζιο χαρτονόμισμα των 5.000 δραχμών. Ολα αυτά, βέβαια, είναι δικαιολογημένα σε ένα τόσο κοσμοπολίτικο στέκι που συγκεντρώνει την παγκόσμια αφρόκρεμα και έχει αναμφισβήτητα υψηλό σέρβις και premium προϊόντα. Πριν από την εμφάνιση των Ρέμου – Μπριγιάν είχε προηγηθεί το προηγούμενο βράδυ, την Πέμπτη, εκείνη του Γιώργου Μαζωνάκη στο «Monarch Club», στην παραλία Καλό Λιβάδι, που έκανε αίσθηση με την εκκεντρική του εμφάνιση επιλέγοντας καυτό σορτς και loafers. Αν και η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, με την κοσμική παραλία να φωτίζεται από τα βεγγαλικά και την πίστα να στρώνεται με εκατοντάδες γαρίφαλα, τα επίπεδα των τιμών ήταν κρατημένα σε πιο λογικά επίπεδα σε σχέση με το «Nammos» – που βέβαια έχει άλλο κόνσεπτ και άλλη παράδοση στα αντίστοιχα live. Στο «Monarch» η κατανάλωση κόστιζε για τα μπροστινά τραπέζια 150 ευρώ το άτομο (ελάχιστη χρέωση χωρίς ποτό, μόνο με φαγητό) και κυμαινόταν από 80 ως 120 ευρώ το άτομο για τα πίσω τραπέζια – μόνο για το ποτό.

myko06

Νεσχάν Μουλαζίν

Διαγωνισμός «ποιος χρεώνει τα περισσότερα»

Η Ψαρού και το «Nammos» δεν κρατούν όμως ψηλά τον πήχη των τιμών μόνο τις μεταμεσονύκτιες ώρες. Αν κάποιος θελήσει «να δει και να τον δουν» στη συγκεκριμένη παραλία, η πρώτη σειρά στις ξαπλώστρες θα του στοιχίσει 400 ή και 500 ευρώ ημερησίως μαζί με το χαρτζιλίκι-προμήθεια στον μετρ της παραλίας. Κι επειδή η premium βότκα πέφτει λίγο βαριά στους 40 βαθμούς Κελσίου, τα ηνία της πρωινής διασκέδασης αναλαμβάνουν τα ροζέ κρασιά, των οποίων οι τιμές ξεκινούν από τα 60 ευρώ και φτάνουν τα 800 ευρώ. Αν θέλετε να το συνοδεύσετε με ένα ελαφρύ burger με γαρίδες, θα αυξήσετε τον λογαριασμό κατά 25 ευρώ, ακόμα και στην τελευταία τη τάξει ξαπλώστρα. Στο «Scorpios», το νέο place to be της Μυκόνου, η παραλιακή «καμπάνα» με τις τέσσερις ξαπλώστρες και θέα το απέραντο γαλάζιο κοστολογείται στα 150 ευρώ. Στις υπόλοιπες παραλίες οι τιμές στις ξαπλώστρες ξεκινούν από τα 16 ευρώ, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις ο νεαρός που τις διαχειρίζεται απαιτεί tip και έξτρα χρήματα για την ομπρέλα. Επτά ευρώ κάνει το 1 λίτρο φυσικού νερού στην παραλία και περί τα 16 με 17 ευρώ μια φρουτοσαλάτα ή μια πράσινη σαλάτα με κοτόπουλο. Ενα μέσο πρωινό δε για δύο άτομα στον γιαλό της Μυκόνου, με δύο ομελέτες και καφέδες, στοιχίζει συνολικά 35 ευρώ. Αν κάποιος ζητήσει επιπλέον κρουασάν, μαρμελάδα και λίγο τυρί, το πρωινό αλλάζει κατηγορία και θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος να πληρώσει μέχρι και 50 ευρώ. Μια απόδειξη που τόλμησε να ανεβάσει στα social media κάποιος «αγανακτισμένος», ο οποίος ωστόσο βρέθηκε σε μια από αυτές τις παραλίες-φωτιά, όπου τρεις ξαπλώστρες κοστολογούνται στα 60 ευρώ, μια ομπρέλα στα 20 και ένα μεταλλικό νερό στα 7 (συνολικό κόστος 87 ευρώ), έγινε αμέσως viral και πυροδότησε σωρεία σχολίων. Είναι όμως αυτές οι τιμές αναμενόμενες για ένα κοσμοπολίτικο και ίσως ελιτίστικο θέρετρο, αντίστοιχο του Κάπρι, των Καννών και του Σεν Τροπέ, ή είναι απλώς απόρροια της υπερβολής που χαρακτηρίζει τους Ελληνες σε κάθε έκφανση της ζωής τους και του παραδοσιακού εδώ και χρόνια ανελέητου κυνηγιού του -αλλοδαπού κυρίως- χρήματος ιδίως κατά την τουριστική σεζόν;

myko07

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εύη Βατίδου

Εναρμονισμένοι με τον «by the sea» τιμοκατάλογο είναι όμως και οι Ασιάτες μασέρ της παραλίας. Είκοσι πέντε ευρώ για μισή ώρα ρεφλεξολογία, 60 ευρώ για κεφάλι, λαιμό και αυχένα, ενώ για μία ώρα μασάζ σε ολόκληρο το σώμα η ταρίφα τους φτάνει τα 70 ευρώ, όσο δηλαδή σε spa ενός τετράστερου ξενοδοχείου τη στιγμή που σε άλλες παραλίες της χώρας η ανάλογη παροχή δεν ξεπερνά τα 20 ευρώ. Επίσης, μεγάλες είναι οι διακυμάνσεις των τιμών στα εστιατόρια. Στα μεσαίας κατηγορίας μπορεί κάποιος να γευματίσει με 40 ή 50 ευρώ το άτομο, ενώ στα πρώτης κατηγορίας κοσμικά στέκια, όπως το «Ling Ling», το «Buddha Bar» και το «Interni», το ποσό ξεκινά από τα 120 ευρώ το άτομο, με το κόστος να ανεβαίνει ανάλογα με το κρασί που θα προτείνει ο σομελιέ. Στο εστιατόριο «Phos» που βρίσκεται στη Χώρα, η ταλιάτα για δύο άτομα κοστίζει 70 ευρώ, ενώ για τρία 100. Οι τιμές όμως πραγματικά απογειώνονται στα φημισμένα σουσάδικα όπως το «Kiku» και το «Nobu».

myko05

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O σεφ του «Kiku» Χρόνης Δαμαλάς εξηγεί στο «thema people»: «Υπάρχουν κάποια πιάτα του premium μενού τα οποία αφορούν μόνο τη Μύκονο. Χρησιμοποιούμε πρώτες ύλες πολύ υψηλής ποιότητας και γι’ αυτό και το κόστος ανεβαίνει. Υπάρχει, για παράδειγμα, το Kobe, ένα ποιοτικό μοσχάρι από συγκεκριμένη περιοχή της Ιαπωνίας, που τηρεί συγκεκριμένες προδιαγραφές και το κόστος του ξεκινά από τα 100 ευρώ τα 100 γραμμάρια. Πράγμα που σημαίνει ότι το πιάτο αυτό για δύο άτομα μπορεί να φτάσει και τα 300 ευρώ. Εξεζητημένο πιάτο είναι επίσης τα ρολά με αχινό, χτένια, χαβιάρι και φύλλα χρυσού. Εδώ, τα έξι κομμάτια πληρώνονται 180 ευρώ». Υπάρχει όμως κοινό για τόσο ακριβό μενού; «Υπάρχουν φανατικοί που έρχονται μέρα παρά μέρα. Οι περισσότεροι πελάτες μας είναι ξένοι και επαναλαμβανόμενοι. Οπως μια κυρία από την Καλιφόρνια, η οποία παραγγέλνει τα ρολά με τα φύλλα χρυσού κάθε βράδυ», απαντά ο βραβευμένος σεφ, λύνοντας κάθε απορία. Ο ίδιος χαμός γίνεται και στο «Nobu», με τους επώνυμους να δίνουν μάχη κάθε βράδυ για ένα τραπέζι. Τα capital controls μπορεί να κάνουν δύσκολη την εισαγωγή γουασάμπι, φυκιών και σάκε, ουδείς όμως δείχνει να πτοείται. Ενδεικτικό είναι αυτό που συνέβη στο ιαπωνικό εστιατόριο του «Belvedere» την προηγούμενη εβδομάδα, όταν ο σταρ της ιαπωνικής κουζίνας Nobu Matsuhisa είχε έρθει από την Ιαπωνία αποκλειστικά για το φεστιβάλ γεύσης που διοργάνωνε το εστιατόριό του στη Μύκονο. Οι κρατήσεις ήταν τόσο πολλές που υπήρξε λίστα αναμονής, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις δεν έλειψαν και τα τηλέφωνα σε μέλη της οικογένειας Ιωαννίδη, στην οποία ανήκει το ξενοδοχείο «Belvedere», προκειμένου να εξασφαλιστεί κάποιο τραπέζι. Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ ήταν φυσικά ανάμεσα στους τυχερούς που απόλαυσαν την εμπειρία αντί μόλις 130 ευρώ το άτομο.

myko08

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Κατερίνα Τοπούζογλου με μια φίλη της

Τα clubs, τα cars for rent και τα super market-φωτιά

Το κλίμα είναι αντίστοιχο και στο αλκοόλ. Ενα ποτό στο «Buddha Bar» -στο… όρθιο- στοιχίζει περίπου 18 ευρώ και ένα μοχίτο -και μάλιστα χωρίς αλκοόλ- στο «Scorpios» 17 ευρώ. Εννοείται πως τα μπροστινά τραπέζια στα clubs, όπως το «4711», ξεκινούν από τα 1.000 ευρώ. Πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε εκεί ο γιος του βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας Αλ Σαούντ και διασκέδασε με την ψυχή του, πληρώνοντας στο τέλος τα σπασμένα με τη χρυσή no-limit πιστωτική του κάρτα. Οσοι -ρίχνοντας κλεφτές ματιές- είδαν τον λογαριασμό, ζαλίστηκαν αφού άγγιζε τα 26.000 ευρώ. Τα πιο ακριβά clubs αυτή τη στιγμή στη Μύκονο είναι το «Moni» και το «Bonbonniere», όπου τα προνομιακά τραπέζια προϋποθέτουν να «είσαι κάποιος», να έχεις πιστωτική κάρτα χωρίς όριο όπως ο Αλ Σαούντ και να είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις πάνω από 5.000 ευρώ. Αστρονομικά είναι τα ποσά και στα εμβληματικά «Cavo Paradiso» και «Paradise Club», όπου έχεις ωστόσο την ευκαιρία να απολαύσεις μουσική από τα χεράκια των διασημότερων DJ του κόσμου. Στο «Cavo Paradiso» η είσοδος με ένα ποτό στοιχίζει 50 ευρώ – ποιος όμως μένει με ένα ποτό όταν το πάρτυ ξεκινά στις 12 και κρατάει ως το πρωί; Στους privé χώρους, ένα τραπέζι των οκτώ ατόμων με ένα μπουκάλι σκέτη βότκα χωρίς φρούτα ή ξηρούς καρπούς έχει τιμή εκκίνησης τα 3.000 ευρώ. Στο πιο οικονομικό «Paradise Club», όταν παίζουν γνωστοί DJ, πληρώνεις 450 ευρώ για ένα μπουκάλι ουίσκι ή βότκα, δύο τόνικ και νερό. Αν ακολουθήσει δεύτερο μπουκάλι και κάποια φρούτα, το κόστος μπορεί να σπάσει το φράγμα του χιλιάρικου. Εξίσου απαραίτητο με το γεμάτο πορτοφόλι στη Μύκονο είναι και το μεταφορικό μέσο, καθώς τα ταξί θέλουν 20 ευρώ για τη μικρότερη διαδρομή, έχοντας το ταξίμετρο μονίμως γυρισμένο στη διπλή ταρίφα – παρ’ όλα αυτά είναι δυσεύρετα. Επίσης, οι ταξιτζήδες, οι οποίοι αποτελούν την πιο περίεργη φυλή της Μυκόνου, είναι απότομοι, νευρικοί και θέλουν παρακάλια για την πιο μικρή εξυπηρέτηση. Κάπως έτσι, στα cars for rent του νησιού, ένα καλό τζιπ τύπου Cherokee ή Wrangler νοικιάζεται για 300 ευρώ τη μέρα, ενώ ένα πιο μικρό, σε high season, 80 ή και 90 ευρώ. Για βανάκι έξι ατόμων θα δώσετε 700 ευρώ τη μέρα.

myko09

Multi culti συντροφιά λίγο πριν περάσει στη νυχτερινή δράση του «Nammos»

Ακόμη, από τα πλωτά μέσα, για μεταφορά με φουσκωτό σε μια απομακρυσμένη παραλία απαιτούνται γύρω στα 400 ευρώ aller-retour, ενώ οι πιο εξεζητημένες υπηρεσίες, όπως ομάδες σεφ τους οποίους φωνάζεις στο σπίτι για να ετοιμάσουν το δείπνο, δεν πέφτουν κάτω από τα 1.500 ευρώ μαζί με το σέρβις και τα υλικά. Η ακρίβεια, στην πιο «μικροαστική» της βεβαίως έκφραση, αποθεώνεται στα σούπερ μάρκετ όπου όλα τα προϊόντα έχουν μια διαφορά της τάξης του 30% σε σχέση με την Αθήνα. Χαρακτηριστικά, για λίγες φέτες γαλοπούλα, τυρί του τοστ, φρέσκια σαλάτα και δύο μπίρες θα δώσετε στο ταμείο 40 ευρώ. Γνωστή κυρία της Αθήνας κοιτούσε το χαρτί της απόδειξης και δεν πίστευε στα μάτια της. Οταν συνειδητοποίησε τι πλήρωσε, άρχισε να λέει στριγγλίζοντας: «Πρόκειται για βαριάς μορφής αισχροκέρδεια, αλλά τι να πεις; Εδώ φτάσαμε στο Καλό Λιβάδι να πληρώνουμε 18 ευρώ την πίτσα των δύο ατόμων. Θα καταντήσουμε πια να μην ερχόμαστε στα σπίτια μας!».

myko10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Τάμτα στο live του Μαζωνάκη

myko11

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σόφη Πασχάλη, Αννα Πρέλεβιτς

myko12

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hot άφιξη έτοιμη για όλα στο live του Ρέμου

myko13

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οπου γάμος και χορός, η Λίντσεϊ (λιώμα) Λόχαν μέσα

myko14

Ξέφρενο κέφι στον Γιώργο Μαζωνάκη που συγκέντρωσε κυρίως ελληνική νεολαία

myko15

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Γάλλος αστέρας της μουσικής σκηνής Ντανί Μπριγιάν

myko16

Βεγγαλικά- υπερπαραγωγή στο πάρτυ του «Nammos»

Μία από τις συνήθως εξωφρενικές αποδείξεις της Μυκόνου που έγινε viral στο Facebook

apodiksi mikonos

 

 

 

 

 

 

 

 

www.protothema.gr

Loading