Μήπως πρέπει τα τους κάνουν το ίδιο;; Αυτοί είναι οι αδίστακτοι ληστές που έκαιγαν με σίδερο τα θύματά τους (Φώτο)
simmoria-sidero
Στην δημοσιότητα οι φωτογραφίες των αδίστακτων κακοποιών – Οκτώ Γεωργιανοί, μεταξύ τους και γυναίκες – “Μαρτυρούσαν” στα χέρια τους τα θύματά τους, τα οποία και κατέκαιγαν – Πάνω από 33 τα χτυπήματα της “συμμορίας” με το σίδερο

Στην δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τις φωτογραφίες των 8 Γεωργιανών που εμπλέκονται στην «συμμορία με το σίδερο». Πρόκειται για πέντε άντρες και δύο γυναίκες, που έχουν διαπράξει πάνω από 33 ληστείες.

Επίσης φαίνεται ότι λόγω καταγωγής από τη Γεωργία πως διατηρούσαν και σχέσεις με έναν σκληρό κακοποιό ο οποίος είχε συλληφθεί, αλλά ποτέ δεν ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή του σε ληστείες με σίδερο.

Άτομο με ειδικές ανάγκες ο «εγκέφαλος» της σπείρας

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι ο εγκέφαλος της σπείρας είναι ένα άτομο που έχει χάσει το πόδι του. Ο άνδρας δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν.

Κινούνταν με ένα αναπηρικό μικρό όχημα και από εκεί κινούσε τα νήματα.

Οι ίδιοι ληστές σε γνωστό γιατρό και τον προπονητή του Ατρομήτου

Τα μέλη της συμμορίας που “έχουν” οι αστυνομικοί είναι στην πλειοψηφία τους από τη Γεωργία. Τα στοιχεία δείχνουν ότι έχουν διαπράξει την κλοπή σε βάρος του προπονητή του Ατρομήτου Ντάμιρ Κάναντιτς από το σπίτι του οποίου, στην περιοχή του Αλίμου, αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό και κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Οι ληστές είχαν αρπάξει ως και το αυτοκίνητο της οικογένειας, η οποία είναι πεπεισμένη ότι οι δράστες χρησιμοποίησαν σπρέι για να τους ναρκώσουν.

Οι ίδιοι ληστές φέρεται να έχουν σχέση με την πρώτη σπείρα των κακοποιών με το σίδερο οι οποίοι για ένα ολόκληρο χρόνο το 2015, είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των κατοίκων κυρίως στα Βόρεια προάστια της Αττικής.

Χαρακτηριστική η επίθεση τους σε μονοκατοικία στο Ψυχικό, στην οποία διέμενε ζεύγος ηλικιωμένων γιατρών, καθώς οι σαδιστές είχαν προκαλέσει εγκαύματα με πυρακτωμένο οικιακό σίδερο ακόμα και στο πρόσωπο της άτυχης γυναίκας.

Ανάμεσα στα θύματα, συγκαταλέγεται και ο ιδιοκτήτης γνωστής αλυσίδας ζαχαροπλαστείων.

Επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ. αναμένονται σύντομα, καθώς φαίνεται πως η έρευνα σε βάρος των δραστών ολοκληρώνεται.