Μυρσίνη Αρναούτη: Τι φοβούνται οι γιατροί όσο περνούν οι μέρες ….
-

Οι ευχές και οι προσευχές όλων μας είναι σε αυτό το κορίτσι που παλεύει για την ζωή του. Κάθε μέρα. Κόντρα σε όλους. Και μη θεωρήσει κανείς ότι το να γράφω για το κορίτσι αυτό, ή να ψάχνω στοιχεία για την κατάσταση της είναι κάτι που δεν με στεναχωρεί. Με χαλάει πολύ. Ωστόσο οφείλω να ενημερώσω όλον αυτόν τον κόσμο που με mail και μηνύματα ζητούν να μάθουν για την κατάστασή της.

Την ίδια ώρα δεν πρόκειται ν΄ασχοληθώ σοβαρά ε εκείνους που μας έχουν βάλει το στόχαστρο με σχόλια και επιθέσεις. Δεν πρόκειται να σταματήσω να κάνω την δουλειά μου. Ότι έχει να κάνει με την Μυρσίνη έχει δημοσιογραφικό ενδιαφέρον. Και αυτό θα κάνω… μέχρι να τελειώσει η περιπέτειά της. Εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να τα καταφέρει.

Στο ρεπορτάζ τώρα. Η κατάσταση της Μυρσίνης είναι πολύ κρίσιμη. Υποστηρίζεται μηχανικά και οι γιατροί έχουν καταφέρει να κρατήσουν τον οργανισμό της σταθερό, μετά τα χειρουργεία. Ωστόσο το μεγάλο πρόβλημα και ο φόβος των γιατρων είναι τα μικρόβια. Οι λοιμώξεις. Οι «γνωρίζοντες» κάνουν λόγο για εντατική που έχει παρουσιάσει κατα καιρούς διάφορα προβλήματα. Υπάρχουν κάποιες σκέψεις να μετακινηθεί σε άλλη εντατική μονάδα, άλλου νοσοκομείου, ωστόσο κανείς δεν παίρνει την ευθύνη γι΄αυτό.

Στην εντατική μπαίνει μόνο η μητέρα της η οποία κάθε φορά περνάει όλη την διαδικασία «καθαρισμού» με ειδικές ποδιές και αποστειρωμένα γάντια και παπούτσια μιας χρήσης.

Οι οποίες προσπάθειες των γιατρών να επαναφέρουν τον πνεύμονά της… μέχρι και την ώρα που γραφόταν αυτές οι γραμμές δεν είχαν επιτυχία. Ευχόμαστε όσο περνάει ο καιρός να δυναμώσει κι άλλο και να τα καταφέρει…

 

 

blogs.gossip-tv.gr