Το “μυστικό” του Χαρούλη που μοιράστηκε στη συναυλία στο Ηράκλειο….video
xaroulis

Μάγεψε τους Κρητικούς ο Γιάννης Χαρούλης που εμφανίστηκε στη σκηνή του ασφυκτικά γεμάτου Παγκρητίου σταδίου. Η μελωδική φωνή του «ταξίδεψε» όσους βρέθηκαν στη συναυλία, τους έκανε να αναπολήσουν με αναμνήσεις που έχουμε συνδέσει με τα τραγούδια του και φυσικά ο γνωστός ερμηνευτής μοιράστηκε για μια ακόμη φορά προσωπικές στιγμές.

Λίγο πριν τον “αποχαιρετισμό” ένα κορίτσάκι από το κοινό ανέβηκε στη σκηνή και ο Γιάννης Χαρούλης θέλησε να μοιραστεί μαζί του αλλά και με όλο τον κόμσο το «μυστικό» του, όπως το ονόμασε.

Όπως είπε χαρακτηριστικά έχουμε συνηθίσει να κρίνουν όσους βρίσκονται γύρω μας και σχολιάζουν την εμφάνισή και την εικόνα τους, αλλά «ο καθένας έχει δικαίωμα να είναι όπως θέλει», κατέληξε ο τραγουδιστής.

 

«Είναι καθαρά τα παιδιά»

Πολλά ήταν τα παιδιά που βρέθηκαν μαζί με τους γονείς τους στο Παγκρήτιο στάδιο για να παρακολουθήσουν τη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη. Πολλά ήταν και τα παιδιά από τη ομάδα παραγωγής στα οποία μάλιστα ο ίδιος με το δικό του μοναδικό τρόπο έκανε ιδιαίτερη αναφορά.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής, δεν έκρυψε την τεράστια αγάπη του για τα παιδιά και τους αφιέρωσε κι ένα από τα πλέον αγαπημένα τραγούδια του το «Σου μιλώ και κοκκινίζεις». «Είναι καθαρά τα παιδιά», είπε ο Χαρούλης διατρανώνοντας την αγάπη του γι’ αυτά.

Αυτό ήταν η ευκαιρία που περίμενε η μικρή Μαρία, που η αλήθεια είναι κατά τη διάρκεια της συναυλίας ξεδίπλωσε το χορευτικό της ταλέντο, η οποία και ανέβηκε στη σκηνή την οποία και μετέτρεψε σ’ ένα ιδιότυπο …τραμπολίνο

 

Αφιερωμένο στην αδερφή…

Τραγούδησε ακόμη ένα κομμάτι από το νέο του δίσκο -που είναι αφιερωμένο σε όσους φεύγουν στο εξωτερικό- αφιερώνοντάς το μάλιστα στην αδερφή του που ακολούθησε τον ίδιο δρόμο.

Όπως είπε, θα πρέπει οι ξενιτεμένοι να προσπαθήσουν να κάνουν ρίζες, σε διαφορετική περίπτωση μπορούν πάντα να γυρίσουν πίσω στην πατρίδα τους…

 

Τα θαύματα στη ζωή μας

Τη  μαγική βραδιά απόλαυσε το κοινό κάτω από το λαμπερό φεγγάρι το οποίο ο Γιάννης Χαρούλης θαύμασε, σχολιάζοντας πόσο όμορφο είναι , αν και έχουμε συνηθίσει πλέον να μην «λογαριάζουμε» και να εκτιμούμε αυτά τα θαύματα στη ζωή μας.

Αφιέρωσε ακόμη το τραγούδι «Βοσκαρουδάκι αμούστακο» στους γονείς τους και θυμήθηκε ξεχωριστές στιγμές έμπνευσης και δημιουργικότητας. Αφηγήθηκε πως έγραψε ένα τραγούδι μαζί με τον αδερφό του στην αυλή του σπιτιού του, με έναν πιτσιρικά να του «κλέβει» διαρκώς το λαούτο.

Με σχόλια, ζεστά χειροκροτήματα και στιγμές έντονης συγκίνησης κύλησαν γρήγορα οι ώρες χωρίς οι θεατές να καταλάβουν ότι τους βρήκε το ξημέρωμα…παρέα με τη φωνή του Χαρούλη.

 

 

 

 

Φιλία Σαριδάκη- Μαίρη Καριωτάκη

neakriti.gr