Μητέρα παράτησε το 3μηνών βρέφος της να πεθάνει αβοήθητο, επειδή έκανε σεξ επί 9 ώρες
timthumb

 

 

Το μωράκι έσβησε στον καναπέ του σπιτιού και στο διπλανό δωμάτιο η μητέρα του έκανε σεξ επί 9 ώρες, αδιαφορώντας για τα κλάματα του.

Η Υβόνη Άντικνς, γνώρισε τον εραστή της Ομολέγιε Μπαμπατούμπε, πριν από μια εβδομάδα σε μια στάση λεωφορείου. Στην αγκαλιά της είχε το τριών μηνών βρέφος της. Μέσα στο λεωφορείο έπιασαν την κουβέντα και άρχισαν να φλερτάρουν. Αντάλλαξαν τηλέφωνα και το επόμενο βράδυ ο Μπαμπατούμπε πήγε σπίτι της.

Πήγαινε συνέχεια επί μια εβδομάδα. Η Υβόνη δεν ενδιαφερόταν για τίποτε. Όταν ο Μπαμπατούμπε εμφανιζόταν, δεν τάιζε το μωρό, δεν το άλλαζε, δεν του έδινε σημασία. Είχε βρει τον ιδανικό εραστή. Έκαναν σεξ συνέχεια και για πολλές ώρες.

Την τελευταία ημέρα, το μωράκι πεινούσε και κρύωνε, δεν του είχε αλλάξει και πάνα και άρχισε να κλαίει. Τότε η «μητέρα» το πήρε στα χέρια της και το άφησε ανάσκελα στον καναπέ. Στη συνέχεια και για 9 ολόκληρες ώρες έκανε σεξ με τον εραστή της.

Το σεξ συνοδευόταν από διάφορα κοκτέιλ αλκοόλ και όχι μόνο. Οι δυο εραστές σταματούσαν μόνο για λίγα λεπτά και μετά συνέχιζαν. Και το μωράκι μέσα στον καναπέ δεν σταματούσε να κλαίει, να κρυώνει και να πεινάει. Κάποια στιγμή η φωνούλα και τι κλάμα του σταμάτησαν. Η Υβόνη δεν έδωσε καμία σημασία.

Όταν ύστερα από 9 ώρες σηκώθηκε από το κρεβάτι του υπνοδωματίου της, τρεκλίζοντας ακόμη από το μεθύσι και πήγε στο σαλόνι, το βρήκε παγωμένο και νεκρό. Με πλήρη αδιαφορία τηλεφώνησε στις πρώτες βοήθειες και σε λίγα λεπτά έφτασε το ασθενοφόρο.

Οι διασώστες του έκαναν καρδιοαναπνευστική ανάνηψη αλλά ήταν πλέον αργά. Το μωράκι, η Σανέλ, είχε φύγει. Η Υβόνη δεν είχε συνειδητοποιήσει το έγκλημα που είχε κάνει. Κοίταζε με πλήρη αδιαφορία τους νοσοκόμους και πηγαινοερχόταν στην κουζίνα για να φτιάξει καφέ, ενώ άναβε το ένα τσιγάρο μετά το άλλο.

Στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ρόγιαλ Στόουκ, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο θάνατος της μικρούλας προκλήθηκε από πνιγμό. Πνίγηκε αβοήθητη μέσα στον εμετό της. Η Υβόνη γνώριζε ότι η Σανέλ από όταν γεννήθηκε είχε πρόβλημα παλινδρόμησης και όταν ταΐσε για τελευταία το μωράκι όχι μόνο αδιαφόρησε για να το κάνει να ρευτεί αλλά το έβαλε και ανάσκελα στον καναπέ και τοι παράτησε για να μην την ενοχλεί.

Στο δικαστήριο ο εισαγγελέας ήταν καταπέλτης και έδωσε απίστευτα στοιχεία. Η Υβόνη έχει 6 παιδιά (τα 4 από διαφορετικούς άνδρες) τα οποία έχει παρατήσει είτε σε ιδρύματα, είτε στην πρόνοια, είτε σε συγγενικά της πρόσωπα. Επίσης ενώ οι διασώστες της είπαν να μπει στο ασθενοφόρο μαζί με το παιδί για να πάνε στο νοσοκομείο, εκείνη αδιαφόρησε εντελώς και τους είπε να την παρατήσουν ήσυχη και θα πήγαινε κάποια στιγμή με δικό της μέσον. Νωρίτερα μέσα στο 2015, άλλο δικαστήριο την είχε καταδικάσει σε 18 μήνες με αναστολή για κακοποίηση ενός παιδιού της

topontiki.gr