Νέο αίμα στην άσφαλτο της Κρήτης: Νεκρός 34χρονος δικυκλιστής μετά το τροχαίο

Έχασε τη μάχη ο 34χρονος οδηγός της μηχανής που ενεπλάκη σε τροχαίο αργά το βράδυ της Τετάρτης, 31 Αυγούστου στο Ρέθυμνο.

Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες στο τροχαίο που σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στον επαρχιακό δρόμο Ρεθύμνου Περάματος, ενεπλάκησαν ένα όχημα και μία μηχανή.

Νοσοκομείο Ρεθύμνου

Έχασε τη μάχη ο 34χρονος οδηγός της μηχανής που ενεπλάκη σε τροχαίο αργά το βράδυ της Τετάρτης, 31 Αυγούστου στο Ρέθυμνο.

Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες στο τροχαίο που σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στον επαρχιακό δρόμο Ρεθύμνου Περάματος, ενεπλάκησαν ένα όχημα και μία μηχανή.

Στο σημείο κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με το πλήρωμα να δίνει τις πρώτες βοήθειες στον σοβαρά τραυματισμένο άνδρα και να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Ωστόσο σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 34χρονος άνδρας δεν τα κατάφερε και κατέληξε στη διαδρομή.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η σύγκρουση ήταν πλαγιομετωπική.

Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες η μηχανή είχε κατεύθυνση από το Ρέθυμνο προς το Πέραμα, ενώ το αυτοκίνητο από το Πέραμα προς το Ρέθυμνο. Οι συνθήκες ωστόσο κάτω από τις οποίες σημειώθηκε διερευνώνται.

 

 

 

 

neakriti.gr

Loading