Ο 16χρονος Μιχάλης ξεκίνησε από την ακαδημία του Τυμπακίου παίρνει μεγάλη μεταγραφή σε ομάδα Α΄ κατηγορίας της Ολλανδίας
michalis-spyridakis

Ένα παιδί το οποίο ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από τις ακαδημίες του Τυμπακίου, πλέον ανοίγει τα φτερά του και παίρνει μία μεγάλη μεταγραφή σε ομάδα Α΄ κατηγορίας της Ολλανδίας και συγκεκριμένα της Go Ahead Eagles. Αυτός δεν είναι άλλος από τον 16χρονο Μιχάλη Σπυριδάκη!

michalis spiridakis 1

Ο γεννηθείς το 2001 ποδοσφαιριστής με καταγωγή από το Καμηλάρι, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ακαδημία του Τυμπακίου με προπονητή τον Γιάννη Νικολιδάκη (Βέλγος) και από νωρίς φάνηκε το ταλέντο το οποίο διέθετε. Αυτό του έδωσε το εισιτήριο για την Ολλανδία και την FC Zutphen όπου επέλεξε να αγωνιστεί παρά το γεγονός ότι είχε πρόταση και από την Go Ahead Eagles (GAE).

Ο νεαρός αγωνίζεται ως μέσος αλλά και ως επιθετικός και την περασμένη σεζόν ξεκίνησε με την Κ17 της της FC Zutphen όπου και κατάκτησε το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. Οι καλές του εμφανίσεις του έδωσαν και πάλι τη δυνατότητα να μετεγγράφει στην Go Ahead Eagles (GAE) και αυτή τη φορά δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Η πρώην πλέον ομάδα του η FC Zutphen με ανακοίνωση που εξέδωσε, έκανε γνωστή την είδηση της μεταγραφής του ενώ του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα και να τον ξαναδεί πολλές φορές στο αθλητικό κέντρου του Meijerink.

Αναμφίβολα ο νεαρός αποτελεί ένα μεγάλο ταλέντο και το μόνο σίγουρο είναι πως αν συνεχίσει να εξελίσσεται με τέτοιους ρυθμούς και να δουλεύει τόσο σκληρά, θα έχει όλο το μέλλον μπροστά του…

 

 
grandsport.gr