Ο καθηγητής δεν έχει μόνο αγνές προθέσεις: Πάγωσε η μητέρα όταν πήγε να πάρει την κόρη της από το μάθημα καράτε! Άνοιξε την πόρτα και…
viasmos2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι εξηγήσεις του δασκάλου δεν έπεισαν – Η μητέρα της ανήλικης μπήκε στο δωμάτιο και είδε εικόνες που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ…

Ποινή κάθειρξης 7 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω, αργά το βράδυ της Δευτέρας, σε έναν καθηγητή πολεμικών τεχνών, που δίδασκε σε αίθουσα διδασκαλίας καποδιστριακού δήμου στο νησί της Ρόδου. Kρίθηκε ένοχος αποπλάνησης παιδιού, που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη! Στον κατηγορούμενο αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου. Από τα όσα έχουν γίνει γνωστά, στις 17 Ιουλίου 2010 και ενώ βρίσκονταν μαζί με τους γονείς της σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που διατηρούν, προσήλθε ο κατηγορούμενος, ο οποίος είναι δάσκαλος καράτε και οικογενειακός φίλος τους και ζήτησε από την ανήλικη να μεταβούν στη σχολή, απέναντι από το μαγαζί των γονέων της, για να μαζέψουν μπουκάλια.

Η ανήλικη άρχισε να μαζεύει τα μπουκάλια όταν ο κατηγορούμενος τη φώναξε από το δεύτερο μικρό δωμάτιο της σχολής, όπου βρισκόταν. Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα η ανήλικη αρνήθηκε και εκείνος επέμενε και προσπαθούσε να την αγκαλιάσει, πιάνοντάς την από τη μέση.Εν συνεχεία την έβαλε να καθίσει πάνω σε μια καρέκλα με τα γόνατα και με την πλάτη γυρισμένη σ’ αυτόν για να την αγκαλιάσει.

Κατηγορείται ότι της σήκωσε την φούστα της θώπευσε τα οπίσθια και ασέλγησε σε βάρος της. Εκείνη τη στιγμή εμφανίσθηκε η μητέρα της, που είχε ανησυχήσει, διότι είχε περάσει αρκετή ώρα και η κόρη της δεν είχε βγει από τη σχολή, είδε τη σκηνή, έβαλε τις φωνές στον κατηγορούμενο, τον έσπρωξε και η ανήλικη κατόρθωσε να του ξεφύγει και να τρέξει φοβισμένη στην αγκαλιά της.

Η ανήλικη με σαφήνεια, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ότι δεν ήθελε να την αγκαλιάσει ο κατηγορούμενος και αυτός το έκανε με το ζόρι. Η μητέρα της περιέγραψε σε τι στάση είδε την ανήλικη κόρη της, ενώ ιατροδικαστική έκθεση καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η ανήλικη φέρει ελαφρά σωματική βλάβη και από την διενεργηθείσα ιατρική πραγματογνωμοσύνη παιδοψυχιάτρου.

 

 

 

Πηγή: dimokratiki.gr