Ο Μ. Κονταρός χορεύει για πρώτη φορά μετά από χρόνια και συγκινεί! (video)
trapezi-kontaros-vinieta

Ανείπωτη χαρά και συγκίνηση χάρισε χθες το βράδυ στην οικογένεια και τους φίλους του ο αγαπητός καλλιτέχνης Μανώλης Κονταρός.

Ο Μ. Κονταρός μάζεψε στο σπίτι του συγγενείς και φίλους για να γιορτάσουν την επιτυχία του πρωτότοκου γιου του Γιάννη, που πέρασε στην Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Πάτρα.

Αρκετοί φίλοι από όλη την Κρήτη είχαν μαζευτεί από νωρίς, καθώς επίσης και συνάδελφοί του Καλλιτέχνες, όπως ο Νίκος Ζωϊδάκης, ο Πέτρος Μαρούλης αλλά και ο Μιχάλης Κουνάλης.

Η βραδιά ήταν υπέροχη, αφού η μουσική και τα τραγούδια των καλλιτεχνών διασκέδαζαν τους καλεσμένους, ενώ κάποια στιγμή ο Νίκος Ζωϊδάκης κάλεσε το Μανώλη Κονταρό στην πίστα να χορέψει με τους φίλους του.

Τότε ο αγαπητός καλλιτέχνης σηκώθηκε, έπιασε πρώτος τον χορό και συγκίνησε τους πάντες, αφού χόρεψε για πρώτη φορά μετά από χρόνια για χάρη του παιδιού του και της οικογένειας του.

Μιλώντας λίγο μετά, είπε ότι «στάθηκε όρθιος» όλα αυτά τα χρόνια με την βοήθεια των παιδιών του, αλλά και της συζύγου του που στάθηκε δίπλα του με υπομονή και αγάπη.

flashnews.gr