Ο παππούς και η εγγονή που πηγαίνουν μαζί στο πανεπιστήμιο…..Η φωτογραφία τους που έγινε viral
pappous1

Πολλοί πρωτοετείς φοιτητές έχουν άγχος για την περιπλάνησή τους στην πανεπιστημιούπολη και το πώς θα βρουν φίλους αλλά η 18χρονη Melanie Salazar έχει κάποιον μεγαλύτερο και σοφότερο να της δείξει, τον 80χρονο παππού της.

Η ιστορία της Salazar και του παππού της, Rene Neira, έγινε viral αφού η 18χρονη δημοσίευσε μια φωτογραφία από την πρώτη ημέρα των μαθημάτων μηνο μαζί με τον παππού της. Ο 80χρονος είναι στο δεύτερο εξάμηνο του Πανεπιστημίου και σκοπεύει να πάρει πτυχίο στα οικονομικά ενώ η 18χρονη έχει μόλις ξεκινήσει τις σπουδές της. «Ο παππούς και εγώ είμαστε πολύ κοντά» είπε η Salazar στη Huffington Post και πρόσθεσε «Θέλω να πω ότι είναι ο καλύτερος φίλος μου και είναι μεγάλη χαρά να τον έχω μαζί μου». Η ίδια τονίζει ότι πάρα πολύ ωραίο να έχει τον παππού της στην πανεπιστημιούπολη, να κάνουν βόλτα μαζί και να τρώνε.

O ηλικιωμένος ξεκίνησε να σπουδάζει στο κολλέγιο στη δεκαετία του ‘50, αλλά αργότερα παντρεύτηκε και έκανε οικογένεια με αποτέλεσμα να βάλει το όνειρό του για σπουδές σε αναμονή. Έκανε κάποια μαθήματα κατά τη διάρκεια των ετών, αλλά πλέον ήρθε η ώρα να φτάσει κοντά στην επίτευξη του στόχου του, όπως αναφέρει η Huffington Post. «Ο παππούς μου είναι πολύ εργατικός», σημείωσε η 18χρονη και πρόσθεσε: «Περνάει ώρες στη βιβλιοθήκη μελετώντας με το χρόνο του γιατί είναι αφιερωμένος στην εκπαίδευση του. Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι η ιστορία του μπορεί να εμπνεύσει τόσους πολλούς ανθρώπους με αυτόν τον τρόπο».

Ο ίδιος μάλιστα δηλώνει ότι δεν πρόκειται να σταματήσει σε αυτό το πτυχίο και έχει μέλλον ακόμη…

Ο παππούς και η εγγονή που πηγαίνουν μαζί στο πανεπιστήμιο

Πηγή: newsbeast.gr