Ο Στέλιος που τραυματίστηκε σοβαρά έξω α[ό τις Μοίρες συνεχίζει να δίνει τον αγώνα για τη ζωή του…
entatiki1

Τον δικό του αγώνα συνεχίζει να δίνει για 12η ημέρα ο 23χρονος Στέλιος που το πρωί της 26ης Νοεμβρίου τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα που έγινε σε δρόμο από Μοίρες για Τυμπάκι.
Το όχημα στο οποίο επέβαινε ο 23χρονος, ξέφυγε από την πορεία του με συνέπεια να προσκρούσει πάνω σε μία ελιά και να μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών. Ο νεαρός εγκλωβίστηκε στα συντρίμια με τους πυροσβέστες λίγη ώρα αργότερα να τον απεγκλωβίζουν και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να τον μεταφέρει στο ΠΑΓΝΗ το οποίο εφημέρευε.

Από τη μέρα εκείνη, η περιπέτεια που του χτύπησε την πόρτα ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, συνεχίζει να ταλαιπωρεί, πρωτίστως εκείνον και στη συνέχεια την οικογένειά του η οποία αγωνιά.

Ο 23χρονος, λίγα 24ωρα μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, υπεβλήθηθη σε μία ιδιαίτερη και εξειδικευμένη επέμβαση που έγινε για πρώτη φορά στην Κρήτη. Η επέμβαση είχε να κάνει με ενδαγγειακή τοποθέτηση ενδομοσχεύματος σε τραυματική κάκωση θωρακικής αορτής. Οι γιατροί δηλαδή, όπως είχε δηλώσει τότε στο ekriti ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιάννης Τασσόπουλος, έγινε έτσι ώστε να απελευθερωθεί η κυκλοφορία του αίματος στη θωρακική χώρα και ο ασθενής να μην αντιμετωπίσει περισσότερους κινδύνους. Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός άνδρας είχε υποστεί τραύματα σε όλο του το σώμα.

Σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις στο Ράδιο Κρήτη και το ekriti του υποδιοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιάννη Φανουργιάκη, ο 23χρονος εξακολουθεί και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε καταστολή και η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή. “Σε τέτοιες περιπτώσεις ο χρόνος κυλάει αργά. Η κατάσταση του νεαρού είναι σταθερή”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φανουργιάκης.

Αυτό που θέλουν όλοι είναι ο Στέλιος να ξεπεράσει την περιπέτεια στην οποία μπήκε και να επιστρέψει σύντομα στην οικογένειά και τους φίλους του.

Γ.Π.