Ολλανδή ετοιμάζεται να παντρευτεί τον… σκύλο της που μάζεψε από παραλία της Ελλάδας (Photos)
Μια 41χρονη γυναίκα από την Ολλανδία, αποκάλυψε ότι σχεδιάζει να παντρευτεί το σκύλο… της, μετά τον θάνατο του πρώην «συζύγου της» ο οποίος ήταν μια γάτα.

Η Ντομινίκ Λεσμπιρέλ παντρεύτηκε τον γάτο της Doerack πριν από 8 χρόνια, αλλά δυστυχώς, το, 19χρονο πια, ζώο έπρεπε να υποβληθεί σε ευθανασία, αφού υπέφερε από νεφρική ανεπάρκεια.

Αποφασισμένη να προχωρήσει μετά το θάνατο του γάτου της, αποκάλυψε ότι σχεδιάζει τώρα να παντρευτεί τον σκύλο της Τράβις.

Οπως εξηγεί, ο θάνατος του γάτου της, της ράγισε την καρδιά: «Η ευθανασία του Doerack ήταν κάτι φρικτό, τον είχα από τότε που ήταν τριών ετών, αλλά νιώθω τυχερή που πέρασα 16 υπέροχα χρόνια μαζί του.»

Αν και η Ντομινίκ προετοιμάζεται για μια νέα ζωή με τον Τράβις λέει ότι είναι ακόμα λίγο νωρίς για να παντρευτούν. «Ακούγεται περίεργο, αλλά δεν θα παντρευτώ τον Τράβις ακόμα. Είναι πολύ νωρίς μετά το θάνατο του Doerack» δήλωσε.

 

Αλλά όταν είναι έτοιμη να παντρευτεί εκ νέου η Ντομινίκ θεωρεί τον Τράβις το τέλειο ταίρι έχοντας ήδη περάσει αρκετός χρόνος για να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον.

«Εχω τον Τράβις χρόνια. Ήταν ένα αδέσποτο που μάζεψα όταν ζούσα στην Ελλάδα. Ερχόταν στην παραλία που κολυμπούσα κάθε μέρα και έτρωγε από τους κάδους ή έσκαβε στην άμμο για καβούρια. Του άφηνα φαγητό και νερό, για να μην πίνει από τη θάλασσα. Στην αρχή κρυβόταν στους θάμνους, αλλά τελικά πήρε το θάρρος να με πλησιάσει. Εκλεβε τα παπούτσια και την τσάντα μου ενώ κολυμπούσα και μαζί με αυτά έκλεψε και την καρδιά μου» αποκαλύπτει.

Παρά τα σχέδια για την οικογενειακή ευτυχία, ο Τράβις δεν είναι η μόνη αγάπη στη ζωή της Ντομινίκ, αφού εδώ και χρόνια έχει σχέση με τον 43χρονο Πίτερ Κνιστ, ο οποίος υποστηρίζει απόλυτα τις επιλογές της. Μάλιστα μαζί διατηρούν από το 2003 την ιστοσελίδα Marryyourpet όπου παροτρύνει ανθρώπους να παντρευτούν τα κατοικίδια τους.

πηγη