Ολοκληρώθηκε το πρώτο βήμα για την περίφραξη στο αεροδρόμιο στο Τυμπάκι
Όπως από το πρωί σας είχαμε ενημερώσει από την εκπομπή μας Πρωινή Πτήση στον Dream Fm 90.6

Παραμονή του πανηγυριού της Παναγίας της Πυργιώτισσας ξεκίνησαν οι εργασίες οριοθέτησης του δρόμου Κόκκινου Πύργου – Καλαμακίου  και ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα ! Ενός έργου πολύ σημαντικού για την ανάπτυξη της περιοχής, pa1 pa2 pa

       Λίγο μετά το μεσημέρι πέρασαν την πύλη του ΑΑ Τυμπακίου η Δήμαρχος κ. Μαρία Πετρακογιώργη, συνοδευόμενη από τους Αντιδημάρχους κ. Γ. Φασομυτάκη και Γ. Μανιαδάκη, καθώς και τον μελετητή κ. Μ. Ανδρεάκη και έγινε συνάντηση με το Διοικητή της Μονάδας κ. Δημ. Βίζος.

            Ακολούθως όλοι μετέβησαν στην περιοχή της «Λίμνης» δηλ. προς τη μεριά του Κόκκινου Πύργου, όπου με τη βοήθεια ενός φορτωτή ιδιοκτησίας του κ. Ζαχ. Κουρτάκη, έγινε ελαφρά ομαλοποίησης του εδάφους, προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες οριοθέτησης.

Την Τρίτη 29 Απριλίου θα γίνει και η δημοπρασία ποσού 190000 ευρώ για την περίφραξη Νατοικού τύπου που απαιτήτε

Η κ. Μ. Πετρακογιώργη

–           Όποιες παρεμβάσεις γίνουν θα είναι σε αρμονία με το φυσικό περιβάλλον και σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να διαταραχθεί κάτι στην περιοχή, μας είπε η Δήμαρχος κ. Μαρία Πετρακογιώργη. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε πόλο ανάπτυξης, σεβόμενοι το φυσικό περιβάλλον και τις ιδιαιτερότητές του.

Ο κ. Γ. Φασομυτάκης

–           Είναι μια ιστορική ημέρα για το Δήμο Φαιστού, μας είπε ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Φασομυτάκης, τονίζοντας ότι το συγκεκριμένο έργο θα πρέπει να είναι πρώτης προτεραιότητας για τη νέα Δημοτική Αρχή που θα εκλεγεί.

Ο κ. Γ. Μανιαδάκης

–           Είναι έργο ζωής για την τόπο μας, μας είπε ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Μανιαδάκης. Η ολοκλήρωση του έργου θα δώσει άλλη πνοή στην περιοχή μας, καθώς θα αποτελέσει  τόπο έλξης και πνεύμονα τουριστική ανάπτυξης.

            Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τη μελέτη προβλέπεται η δημιουργία πεζοδρόμου και ποδηλατόδορου, δράσεις φιλικές προς το περιβάλλον.