Πάμελα Άντερσον: Δεν έχω κάνει ποτέ τρίο ή ομαδικό σεξ με καλή κατάληξη
pamela

Η Pamela Anderson αποφάσισε στα 51 της- πλέον- να αποκαλύψει

Τις λιγοστές πτυχές της ερωτικής ζωής της που είχαν μείνει κρυφές αποφάσισε να αποκαλύψει η Πάμελα Άντερσον.

Η ηθοποιός που αναστάτωνε με την εμφάνισή της στον τηλεοπτικό φακό τον ανδρικό πληθυσμό στα 51 της μίλησε στο  περιοδικό «Dazed» για τις σεξουαλικές της εμπειρίες στο ομαδικό σεξ, για τους συντρόφους της και τις φαντασιώσεις τους.

«Δεν έχω κάνει ποτέ τρίο ή ομαδικό σεξ με καλή κατάληξη» δήλωσε η πρώην πρωταγωνίστρια του «Baywatch». «Όλοι οι εραστές μου ήταν πολύ ζηλιάρηδες. Ίσως με εξαίρεση έναν που με φαντασιωνόταν με άλλη γυναίκα και να μας κοιτάζει. Ακούγεται δελεαστικό κάποιες φορές. Είμαι όμως πολύ ρομαντική. Δεν απολαμβάνω το σεξ χωρίς αγάπη και δέσμευση. Δεν γίνεται μηχανικά ή σαν επίδειξη. Έχει να κάνει με την οικειότητα και με το μοίρασμα μυστικών»,πρόσθεσε η ηθοποιός.

Η γυναίκα που πέταξε τα ρούχα τις πολλές φορές για να διαμαρτυρηθεί υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων παραδέχτηκε, μεταξύ άλλων, ότι δυσκολεύεται πάρα πολύ να είναι με άντρες που τη θεωρούν sex symbol: «Όταν οι άντρες προσπαθούν να με βάλουν σε βάθρο είναι το χειρότερο. Είναι μοναχικό να είσαι τόσο προστατευμένη. Και αυτός που το κάνει θα απιστήσει στο τέλος. Το να σε θεωρούν τόσο τέλεια τους κάνει ανασφαλείς και τους οδηγεί να ζητήσουν προσοχή από άλλες. Το μόνο που θέλω είναι να περπατάω χέρι χέρι στον δρόμο, να φιλιέμαι, να γελάω και να αγαπώ. Κάποιοι άντρες όμως φοβούνται να με μεταχειριστούν σαν νορμάλ κορίτσι. Κι αυτό το θέλω όσο τίποτα άλλο».

Μεταξύ άλλων, ξεκαθάρισε ότι ούτε τα λεφτά μπορεί να τη συγκινήσουν: «Δεν μπορώ να κάνω έρωτα με κάποιον που δεν με ελκύει. Κανένα χρηματικό ποσό ή δώρο δεν μπορεί να πληρώσει κάτι τέτοιο».