Πατέρας έδειρε το γιό του μέσα στο σχολείο μπροστά στα μάτια των συμμαθητών του για μια αποβολή
gimnasio_gel_timpaki_856_482_76

Χαμός σε γυμνάσιο με το παιδί να τρέχει για να αποφύγει τον πατέρα του. Οι συμμαθητές και οι δάσκαλοι προσπαθούσαν να τον σώσουν…

Όλα έγιναν χθες το πρωί (30-09-2016) στον προαύλιο του Γυμνασίου Φερών όταν πατέρας ξυλοκόπησε το γιο μπροστά στα μάτια των συμμαθητών του. Λίγο νωρίτερα ο πατέρας είχε ενημερωθεί για την αποβολή του γιου του και πολύ γρήγορα έφτασε στο σχολείο με άγριες διαθέσεις. Μπήκε μέσα και όρμησε στο παιδί του, που προσπαθούσε να τον αποφύγει. Οι συμμαθητές του ήταν αδύνατον να τον σταματήσουν. Κάποιοι μαθητές του Λυκείου που είδαν το σκηνικό (η αυλή του Λυκείου και του Γυμνασίου Φερών είναι ενιαία) έτρεξαν προς το μέρος του, άρχισαν να τον λιντσάρουν και προσπάθησαν να τον σταματήσουν. Την ίδια στιγμή κατέφθασαν στο σημείο και οι καθηγητές του σχολείου που είχαν ειδοποιηθεί για το περιστατικό δίνοντας ένα τέλος σε αυτήν την παρωδία.

Η Διευθύντρια του Γυμνασίου κ. Ισιδωρίδου τόνισε πως έχει ήδη προβεί στις απαραίτητες κινήσεις, έχει ήδη ειδοποιηθεί ο προϊστάμενος και πως δεν ήθελε να κάνει κάποια άλλη δήλωση για το περιστατικό. Πάντως αυτό το σκηνικό δεν είναι πρωτοφανές για τον εν λόγω κύριο μιας και σύμφωνα με μαρτυρίες έχει και στο παρελθόν βιαιοπραγήσει εις βάρος του ανήλικου παιδιού του.

Πηγή: madata.gr