“Πέθαναν” γυναίκα στο Facebook συγγενείς έπαιρναν τηλέφωνο το άνδρα της για συλλυπητήρια
pethanan fb

Τη μακάβρια και σοκαριστική ιστορία που έζησε την περασμένη Κυριακή (02-02-2020) διηγήθηκε στην τηλεοπτική κάμερα η Λαρισαία Μαρία Λυτσιούλη, η οποία έπεσε θύμα διασποράς ψευδών ειδήσεων στο Facebook.

Η απαράδεκτη αντίζηλος από τον Τύρναβο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε στην δημοσιότητα το ίδιο το “θύμα”, προχώρησε σε μία ανάρτηση στην οποία ανακοίνωσε με μεγάλη… θλίψη το θάνατο μίας γυναίκας – φίλης της στο Facebook – σε τροχαίο.

Σοκαρισμένοι οι συγγενείς και οι φίλοι της Μαρίας, μητέρας ενός βρέφους, άρχισαν να …σπάνε τα τηλέφωνα προκειμένου να πληροφορηθούν τι έγινε, ενώ το προφίλ της Μαρίας η οποία ήταν φυσικά ολοζώντανη και έχαιρε άκρας υγείας, γέμισε με συλλυπητήρια μηνύματα στα οποία ο κόσμος εξέφραζε την θλίψη του για το τραγικό γεγονός.

Είναι πολύ δύσκολο να κατανοήσει κανείς την αρρωστημένη ενέργεια της γυναίκας που επέλεξε να κάνει αυτή την κίνηση και για έναν λόγο που δεν μπορεί να συλλάβει ανθρώπινος νους, δηλαδή την γυναικεία αντιζηλία, καθώς σύμφωνα με το “θύμα” της υπόθεσης, η γυναίκα που κυκλοφόρησε την φήμη του θανάτου της, εδώ και χρόνια φλερτάρει τον σύζυγό της. Μάλιστα η Μαρία γνώριζε και εκείνη και τους σκοπούς της, αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η “αντίζηλός” της θα έφτανε σε αυτό το σημείο.

“Ήρθαν άνθρωποι στο σπίτι, ενώ άλλοι μας έπαιρναν τηλέφωνο… Η μητέρα μου πήγε στο νοσοκομείο” εξήγησε, για να συμπληρώσει πως η δράστιδα ήταν μία γυναίκα περί τα 25 έτη, η οποία είχε ερωτευτεί στο παρελθόν τον άντρα της σε ένα πανηγύρι. Της υπόθεσης πλέον έχει επιληφθεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.