Πίεσε ο ΑΟΤ είχε φάσεις αλλά όχι γκολ και νικητή. με την Γόρτυνα να κρατάει και να παίρνει έναν βαθμό σημαντικό βαθμό.
aot gortina15

Ίσοπαλο χωρίς γκολ, 0-0, έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον ΑΟΤ και την Γόρτυνα για την 21η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ στο γήπεδο του Τυμπακίου.

aot gortina16

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα οι “ασπρόμαυροι” ανέβηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η Γόρτυς από την άλλη παρέμεινε για 7η αγωνιστική αήττητη και συνεχίζει να βρίσκεται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

aot gortina7

Παιχνίδι κέντρου ήταν το πρώτο ημίχρονο, με τον ΑΟΤ να έχει την υπεροχή αλλά να μην μπορεί να διασπάσει την πολύ καλά διαβασμένη άμυνα των φιλοξενούμενων.

Οι δύο αξιοσημείωτες φάσεις που καταγράφθηκαν στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο ήταν για τους γηπεδούχους με την κεφαλιά του Μαρακομιχελάκη στο 34ο λεπτό να περνάει άουτ, αλλά και το σουτ του Κοροέννε να έχει την ίδια κατάληξη στο 36′.

Στην επανάληψη, το συγκρότημα του Μιχάλη Κουτεντάκη ήταν ιδιαίτερα πιεστικό, χωρίς ωστόσο να κατορθώσει να σκοράρει.

Κύριοι εκφραστές των επιθετικών προσπαθειών ο Γιαννακάκης, ο Παπαδάκης ο Χριστοδουλάκης Γιώργος και ο Μαρακομιχελάκης με τον τερματοφύλακα της Γόρτυνας Ανδρικάκη να δηλώνει παρών όποτε χρειάστηκε.

Τελικό αποτέλεσμα 0-0 με τους δύο μονομάχους να μοιράζονται από έναν βαθμό, έναν σημαντικό βαθμό για την συνέχεια.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΟΤ: Χαραλαμπάκης, Γιαννακάκης, Χριστοδουλάκης Γιω., Χαλκιαδάκης, Τριάντης, Κουρουθιανάκης, Φλορένς, Χριστοδουλάκης Για. (65′ Σκουτέλης), Αναγνωστάκης, Κοροέννε (70′ Παπαδάκης), Πολυχρονάκης (81′ Μαρακομιχελάκης)

aot gortina3 aot gortina13

ΓΟΡΤΥΣ: Ανδρικάκης, Αντουράκης, Ξαγοραράκης, Μπαλωμένος, Κωστάκης, Κοκολάκης, Κεφάκης (87′ Κοζυράκης), Φανουράκης (87′ Χουδετσανάκης), Νικηταράς (70′ Δημήτρης), Μπέης (61′ Μπαντούνας), Μηναδάκης

aot gortina6 aot gortina11 aot gortina12

aot gortina10 aot gortina9 aot gortina8 aot gortina7 aot gortina5 aot gortina4 aot gortina2 aot gortina1 aot gortina