Πλαστές ακροαματικότητες στο Ηράκλειο Κρήτης!!!
college-radio

Μερίδα ραδιοσταθμών στο Ηράκλειο πλασάρουν πλαστές ακροαματικότητες για να πάρουν διαφημίσεις!!!

Όλες τις φήμες για τις γνωστές… «απατεωνιές» έρχεται να επιβεβαιώσει πλέον και η επίσημη καταγγελία από τηνBari-Focus για μερίδα ραδιοσταθμών της πόλης.

Την προσοχή στη διαφημιστική αγορά του Ηρακλείου, προτείνει η εταιρία που διεξάγει τις ραδιοφωνικές μετρήσεις, για «πειραγμένες» ακροαματικότητες.

Οι οποίες μοιράζονται από ραδιοσταθμούς του Ηρακλείου προφανώς για να πείσουν τους διαφημιζόμενους ως προς την εμπορική αξιοπιστία τους.

Στην ανακοίνωσή της, η Bari-Focus κάνει λόγο για δήθεν έρευνες που “δεν προέρχονται από τη FOCUS BARI ΑΕ και δεν αναγνωρίζονται από αυτήν”.

logo-focus-bari-el
Και καταλήγει η εταιρία στην ανακοίνωσή της: “Τα τελευταία αληθή και επίσημα στοιχεία που προκύπτουν από την έρευνα αυτή αφορούν στην περίοδο Ιανουαρίου-Δεκεμβρίου 2015 και έχουν παραδοθεί μέσω ηλεκτρονικής έκθεσης αποτελεσμάτων που φέρει την επωνυμία και το λογότυπο της FOCUS BARI A.E. αποκλειστικά και μόνο στους αντισυμβαλλόμενους μας για την έρευνα αυτή. Οποιαδήποτε άλλη επιστολή ή τρόπος παρουσίασης των στοιχείων της εν λόγω έρευνας δεν προέρχονται από τη FOCUS BARI ΑΕ και δεν αναγνωρίζονται από αυτήν”

 

www.cretadrive.gr