Πλημμύρισε με νερό και λάσπη σπίτι στο Τυμπάκι (Φωτογραφίες)
tom4

Απογοητευμένος και σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, επισκέφθηκε σήμερα το στούντιο του Dream fm και μίλησε στην Πρωινή Πτήση, ένας νέος άνθρωπος που ζει στο Τυμπάκι και του οποίου πλημμύρισε χθες το σπίτι του.

tom3
Η υποτυπώδεις κάλυψη του παλιού σπιτιού με νάιλον πάνω από την παλιά σκεπή καθώς και η ψευδοροφή που είχε βάλει ο Θωμάς, δεν άντεξαν με τις ισχυρές βροχοπτώσεις και το σπίτι του γέμισε νερό και λάσπη από το χώμα που υπάρχει στην οροφή. «Δεν έχω που να κοιμηθώ, χθες το βράδυ την έβγαλα σε μια καρέκλα, σε ένα χώρο ένα επί ένα που έχω και τη σόμπα που μου έχουν παραχωρήσει από το ΚΑΠΗ. Η κατάσταση είναι τραγική, για να επισκευαστεί το σπίτι χρειάζονται πάνω από 4000 ευρώ κι εγώ δεν έχω χρήματα, κάνω ένα μεροκάματο την εβδομάδα» λέει ο Θωμάς που ζει μόνος του.
Το σπίτι έχει υποστεί σοβαρές ζημιές και σίγουρα είναι επικίνδυνο να βρίσκεται κάποιος κάτω από αυτή τη σκεπή αφού η ψευδοροφή έχει κάνει «κοιλιά» και δείχνει ότι σύντομα – αν δεν γίνει κάποια παρέμβαση- θα πέσει ολοσχερώς. Ρούχα και έπιπλα έχουν βουτηχτεί σε λάσπες και νερά, ενώ η οροφή μπάζει νερά από τουλάχιστον τέσσερα σημεία.
Αυτό που ζήτησε ο Θωμάς μέσα από την εκπομπή μας είναι κάποια στήριξη ώστε να μπορέσει να επισκευάσει το σπίτι του και να μπορεί να μείνει μέσα.

tom5 tom tom2 tom3