Πλημμυροπαθής και η Άννα Βίσση
vissi

Στους πλημμυροπαθείς της 16ης Σεπτεμβρίου φαίνεται πως ανήκει και η Άννα Βίσση, η οποία κατέθεσε ήδη αίτημα στο Δήμο Κηφισιάς, ζητώντας αποζημίωση για τις καταστροφές που υπέστη το υπόγειο της βίλας της.

Όπως αναφέρει το “Πρώτο Θέμα”, το υπόγειο του σπιτιού της στην Εκάλη μετατράπηκε σε… εμπόλεμη ζώνη! Τα όργανα γυμναστικής που είχε μέσα στο υπόγειό της καταστράφηκαν εντελώς, ενώ όπως αναφέρει και η πραγματογνωμοσύνη της πυροσβεστικής, ζημιές υπέστησαν και είδη ρουχισμού αλλά και μουσικά όργανα.

Ο κατασκευαστής της μονοκατοικίας έχει καταθέσει στον Δήμο Κηφισιάς αίτημα, ζητώντας να μάθει ποιες είναι οι διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσει η πελάτισσά του για να αποζημιωθεί, ενώ η τραγουδίστρια έχει στα χέρια της και το πόρισμα της Πυροσβεστικής που επιβεβαιώνει τις ζημιές που υπέστη από τις πλημμύρες.

Σύμφωνα όμως με την ίδια την Άννα Βίσση οι ζημιές ήταν ακόμα μεγαλύτερες καθώς η πλημμύρα είχε σαν αποτέλεσμα να καταστραφούν μεταξύ άλλων, όργανα γυμναστικής, ένα σολάριουμ, ένα σύστημα home cinema, πλυντήρια, ψυγεία, καφετιέρες, το σύστημα συναγερμού, το κλιματιστικό αλλά και πολλά επώνυμα ρούχα μεγάλης αξίας, αναφέρει η Ημερησία Online.

Όσο για το ύψος της αποζημίωσης που ζητά από τον Δήμο, αυτή φτάνει τα 58.470 ευρώ ενώ διεκδικεί να γίνουν και τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα έξω από το σπίτι της.