Πολίτες της Κρήτης Προσοχή: Απατεώνες επικαλούνται Δήμο της Κρήτης για να…εισπράττουν χρήματα!
tilefonima-apati

Επιτήδειοι αναζητούν θύματα για να τους αποσπούν χρήματα, λειτουργώντας – υποτίθεται- εν ονόματι μεγάλου Δήμου της Κρήτης!

Συγκεκριμένα οι «αετονύχηδες» με θρασύτητα χρησιμοποιούν τον Δήμο Ρεθύμνου για να βρουν πελάτες που δήθεν θα τους εντάξουν σε κατάλογο επαγγελματιών.Με το αζημίωτο φυσικά.

Από το γραφείο του Δημάρχου εξεδόθη η παρακάτω σχετική ανακοίνωση:

«Από συμπολίτες ενημερωθήκαμε ότι δέχθηκαν τηλεφώνημα (με αριθμό κλήσης που δεν φέρει πρόθεμα Ρεθύμνου) από άτομο που, επωνύμως, υποστήριζε ότι τους καλεί εκ μέρους του Δήμου Ρεθύμνης για τη σύνταξη καταλόγου επαγγελματιών του Ρεθύμνου, ζητώντας τους στοιχεία που άπτονται προσωπικών δεδομένων προκειμένου να ενταχθούν στον εν λόγω κατάλογο καθώς και το ποσό των 35E το οποίο θα πρέπει να καταβάλλουν σε εταιρεία κούριερ που θα τους επισκεφθεί.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συμπολίτες ότι ο Δήμος Ρεθύμνης ουδεμία σχέση έχει με το θέμα και παρακαλεί τους αποδέκτες τέτοιου περιεχομένου τηλεφωνικών οχλήσεων, να είναι πολύ προσεκτικοί. Επιπλέον, ο Δήμος Ρεθύμνης έχει ήδη ενημερώσει την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου για την, χωρίς την άδειά του, επίκληση του».