Πολλά αστυνομικά μπλόκα στη Μεσαρά στόχος τα φιμέ τζάμια και μαγκούρες
fime1

Το λέγαμε από την δευτέρα στην εκπομπή του Dream fm Πρωινή Πτήση…

Το είπε στο Αντισκάρι και το έκανε πράξη η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου… Η αστυνόμευση στη Μεσαρά θα ενταθεί για να παταχθεί η παραβατικότητα…

            Πολλά αστυνομικά μπλόκα με καθημερινούς ελέγχους γίνονται σε πάρα πολλά σημεία της Μεσαράς καθημερινά με στόχο τον εντοπισμό και την πάταξη κάθε μορφής παρανομίας!

            Η σύσκεψη στο Αντισκάρι και τα όσα φοβερά ακουστήκανε εκεί σίγουρα ήταν η αρχή προβληματισμού της Αστυνομίας και της αλλαγής πλεύσης στα θέματα αστυνόμευσης της περιοχής.fime

            Ήδη οι συστηματικοί έλεγχοι  που γίνονται επιβάλλουν σοβαρά πρόστιμα στους οδηγούς που τα αυτοκίνητά τους έχουν …φιμέ τζάμια, καθώς απαγορεύονται από το νόμο. Ήδη πολλοί είναι αυτοί που καταφεύγουν σε ειδικά συνεργεία για να αφαιρέσουν τις σχετικές μεμβράνες από τα τζάμια των αυτοκινήτων τους.

         χθες το πρωί έγινε σύσκεψη στο Ηράκλειο υπό τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, υποστράτηγο Μανόλη Παραβολιδάκη. Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου, ταξίαρχος Μιχάλης Καραμαλάκης, ο βοηθός της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, ταξίαρχος Γιώργος Σκανδαλάκης, ο Διοικητής της Ασφάλειας Ηρακλείου, Γιώργος Κονσολάκης, ο Διοικητής της Ομάδας Ειδικών Αποστολών Κρήτης, Νίκος Σπυριδάκης και οι Διοικητές των ΤΑΕ Ηρακλείου και Μεσαράς, κ. Κανακουσάκης και Ζαϊμάκης.

            Στόχος πλέον είναι να εξαρθρώσουν τους «καπετάνιους» και να σταματήσουν τα «καπετανάτα» μου μαστίζουν τη ζωή των πολιτών της Μεσαράς χρόνια τώρα….