Που είναι τα ξενοδοχεία στην Μεσαρά που λέει ο Μουζάλας;; Στον Κόκκινο Πύργο; στον Σίβα; που;
mouzelas1

Τα νέα δεδομένα που βάζει ο κ. Μουζάλας για τη φιλοξενία προσφύγων στη Κρήτη, ανακατέβουν ξανά την τράπουλα και στη Μεσαρά, μετά τις έντονες αντιδράσεις κυρίως από την περιοχή του Τυμπακίου.

Πλέον, το έγγραφο αναφέρει ξεκάθαρα ότι είναι προτιμότερο να αποφευχθεί η δημιουργία κέντρων φιλοξενίας, ενώ προτείνεται η φιλοξενία των ανθρώπων αυτών σε σπίτια, διαμερίσματα ή ακόμα και σε ξενοδοχεία μέσης δυναμικότητας . Όπως επισημένεται στην επιστολή, σε αυτήν την πρόταση η τοπική αυτοδιοίκηση Α & Β βαθμού θα έχει την αμέριστη στήριξη του Υπουργείου

Στην περιοχή της Μεσαράς, αυτή τη στιγμή είναι γεγονός ότι υπάρχουν τόσο σπίτια και διαμερίσματα τα οποία δεν κατοικούνται, αλλά και ξενοδοχείο μέσης δυναμικότητας!

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο βρίσκεται σε χωριό του πρώην Δήμου Τυμπακίου το οποίο μάλιστα αποτελεί δημοφιλή προορισμό για ντόπιους και για ξένους τουρίστες! Πληροφορίες αναφέρουν , ότι η παρουσία του παλιού ξενοδοχείου-το οποίο χρειάζεται αρκετή συντήρηση- έχει απασχολήσει τις υπηρεσίες του Υπουργείου, οι οποίες μετά το χαμό που έχει δημιουργηθεί στο Τυμπάκι, το εξετάζουν ως ενδεχόμενο φιλοξενίας προσφύγων!

Δείτε τι αναφέρει η παράγραφος 9 της επιστολής Μουζάλα:

all-1

 

 

 

apopsilive.gr