Πρεμιέρα ΧΩΡΙΣ τον Γιώργο Μπόγρη έκανε η Έλλη Κοκκίνου-Τι είπε για την απουσία του
ΔΕΙΤΕ ποιοι celebrities βρέθηκαν στο Κολωνάκι για να τη δουν από κοντά!kokkinou

Πρεμιέρα χωρίς τον σύντροφό της, Γιώργο Μπόγρη, έκανε η Έλλη Κοκκίνου στο Cabaret στο Κολωνάκι.

Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, η τραγουδίστρια θα εμφανίζεται κάθε Πέμπτη εκεί και θα ξεσηκώνει τον κόσμο με παλιές και νέες επιτυχίες, σε ελληνικούς και ξένους ρυθμούς, κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από τις μεγάλες πίστες.

«Είναι μια αλλαγή την οποία τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ήθελα να κάνω. Και ούτε μεγάλες κουβέντες λέω, ούτε τέλος στις μεγάλες πίστες. Άλλωστε εκεί με γνώρισε ο κόσμος, εκεί με έμαθε και τις αγαπώ πάρα πολύ. Δεν σημαίνει ότι δεν θα επιστρέψω, ούτε ότι φεύγω, ούτε τίποτα. Ήθελα να κάνω κάτι άλλο…»

Ο σύντροφός της Γιώργος Μπόγρης δεν μπόρεσε να είναι κοντά της λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ωστόσο φρόντισε να στείλει τις ευχές του στο… κορίτσι του μέσω Instagram.

«Όσοι με αγαπάνε θα ήθελα να είναι εδώ» ήταν η απάντηση της τραγουδίστριας, η οποία τόνισε όλο νόημα: « Δεν μπορούν να είναι όλοι εδώ, είναι λογικό. Κάποια στιγμή και αυτοί που δεν είναι εδώ σήμερα, την άλλη Πέμπτη μπορεί να είναι, την επόμενη, το Πάσχα, τα Χριστούγεννα, δεν ξέρω…»

071114114341_1290

Μπορεί ο Μπόγρης να μην κατάφερε να βρεθεί στο Cabaret, ωστόσο, οι φίλοι της ήταν εκεί: Η Σίσσυ Χρηστίδου, ο Παύλος Σταματόπουλος καθώς και η Δέσποινα Καμπούρη με το σύζυγό της, Βαγγέλη Ταρασιάση.

071114114341_1992071114114342_2631

 

 

Πηγή: star