Πρόστιμο Κρητικό που οδηγούσε μεθυσμένος και… χωρίς βεβαίωση μετακίνησης!
Ο οδηγός αφού «χτύπησε» άλλο αυτονίκητο προσπάθησε να διαφύγει από το μπλόκο της αστυνομίας
Στα κρατητήρια έκανε Ανάσταση και πέρασε το Πάσχα ένας οδηγός που κυκλοφορούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και χωρίς να διαθέτει βεβαίωση μετακίνησης στον κόμβο Κριτσάς στο Λασίθι το βράδυ του Μ. Σαββάτου, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί το αυτοκίνητό του με άλλο.

Σαν να μην έφτανε που προκάλεσε μικρές φθορές στο άλλο όχημα, ο δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί και μάλιστα δεν σταμάτησε στο μπλόκο των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη. Λίγο αργότερα, εγκλωβίστηκε και συνελήφθη, ενώ το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε έδειξε ότι ήταν υπό την επήρεια μέθης.

Έτσι, κρατήθηκε για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου με κατηγορίες για πρόκληση τροχαίου ατυχήματος με εγκατάλειψη, απείθεια και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, ενώ του επιβλήθηκε και το προβλεπόμενο πρόστιμο για παραβίαση της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Αλλά και το πρωί και το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα, οι αστυνομικοί χρειάστηκε να καταδιώξουν δυο οδηγούς μοτοσικλετών που δεν σταμάτησαν για έλεγχο, ο ένας στον κόμβο Κριτσά και ο άλλος στον κόμβο Ελούντας!

Όταν ακινητοποιήθηκαν από άνδρες της Τροχαίας Αγίου Νικολάου και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., διαπιστώθηκε ότι δεν διέθεταν βεβαιώσεις για την μετακίνησή τους και τους επιβλήθηκαν τα σχετικά πρόστιμα, ενώ σχηματίστηκαν σε βάρος τους δικογραφίες για απείθεια και παραβάσεις του ΚΟΚ.

 

Πηγή