Σάλος στην Πολωνία: Ανέσυραν… γοργόνο από λίμνη! (video)
Σάλος στην Πολωνία: Ανέσυραν… γοργόνο από λίμνη! (video)

Το γύρο του διαδικτύου, δίνοντας όχι μόνο τροφή, αλλά ολόκληρο… μενού με θαλασσινά, για συζητήσεις γύρω από την ύπαρξη απόκοσμων πλασμάτων, κάνει ένα (τουλάχιστον) μυστηριώδες βίντεο από την Πολωνία.

Και πώς όχι όταν διεκδικεί με τις καλύτερες των αξιώσεων ατράνταχτο (;) επιχείρημα για όσους πιστεύουν, όχι μόνο πως οι γοργόνες ζουν και βασιλεύουν, αλλά η φύση έχει προβλέψει και για το άλλους τους μισό!

Τους γοργόνους φυσικά! Ένας μάλιστα από δαύτους ανασύρθηκε από λίμνη στην Πολωνία, τραβώντας ακόμα περισσότερο το πέπλο του μυστηρίου…

Γι΄ αυτό βέβαια φρόντισαν και οι «περίεργοι» τύποι με τις προστατευτικές στολές που ανέλαβαν το κουβάλημα του γενειοφόρου γοργόνου σε ένα φορείο.

Οι σκηνές μάλιστα αυτές είναι το μόνο που έχει διαρρεύσει από την πρωτοφανή «επιχείρηση», καθώς όλοι (όποιοι και αν είναι αυτοί) τηρούν σιγή… ιχθύος.

Όπως ωστόσο είθισται σε ανάλογα ανεξήγητες περιπτώσεις, την εμφάνισή τους έκαναν και οι πιο -προσγειωμένοι- στυγνοί ορθολογιστές που έσπευσαν να απονείμουν τα εύσημα για την καλή σκηνοθεσία του βίντεο.

 

 

 

www.newsbomb.gr