Σε κωματώδη κατάσταση 2χρονο αγοράκι μετά από άγριο ξυλοδαρμό
ekav1

Το άτυχο παιδί ξυλοκόπησε ο 23χρονος φίλος της μητέρας

Σε κωματώδη κατάσταση νοσηλεύεται ένα 2χρονο αγοράκι ύστερα από άγριο ξυλοδαρμό που δέχτηκε από έναν 23χρονο.

Η 22χρονη μητέρα Ρομά του άτυχου αγοριού, είχε κάνει ψευδή κατάθεση ισχυριζόμενη πως το παιδί ξυλοκοπήθηκε από τον ίδιο του τον πατέρα. Όμως όπως διαπιστώθηκε στην συνέχεια από έρευνα της αστυνομίας, ο 25χρονος πατέρας του παιδιού είναι κρατούμενος σε στις φυλακές Ναυπλίου.

Η μητέρα στην συνέχεια αποκάλυψε πως το 2χρονο αγοράκι, ξυλοκόπησε ο 23χρονος φίλος της. Το σκηνικό του ξυλοδαρμού εκτυλίχτηκε στο δρόμο προς τον καταυλισμό και όταν η μητέρα δεν δέχτηκε την απαίτηση του 23χρονου φίλου της να αφήσουν το αγοράκι να πραγματοποιήσει επαιτεία στους τριγύρω δρόμους, όπως αναφέρει το korinthostv.gr.

Η μαρτυρίας της μητέρας σοκάρει, καθώς ο 23χρονος βάραγε με μανία, χρησιμοποιώντας τα χέρια και τα πόδια του το άτυχο αγοράκι αφήνοντας το σε κωματώδη κατάσταση. Φρικιαστικό είναι και το γεγονός πως το άτυχο αγοράκι παρέμεινε επί δυο μέρες σε κρίσιμη κατάσταση στο σπίτι του ζευγαριού, μέχρι να το πάνε στο νοσοκομείο. Ο συντονιστής του νοσοκομείου Κορίνθου, Αναστάσιος Γκιολής, δήλωσε ότι το άτυχο παιδί φέρει σοβαρά κατάγματα και αιμορραγούσε από το δεξί μάτι.

Ο 23χρονος φίλος της μητέρας έχει ήδη συλληφθεί από τις αστυνομικές αρχές με κατηγορία για βαριές σωματικές βλάβες, ενώ η μητέρα συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Συγκλονισμένοι από το γεγονός της πρωτοφανoύς αυτής αγριότητας δηλώνουν και οι γιατροί που εξέτασαν το άτυχο αγοράκι.