• 23 Ιουνίου, 2024

Συγκινητική πρωτοβουλία για να στηριχθεί οικονομικά Αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά

Vinkmag ad
Συγκινητική πρωτοβουλία για να στηριχθεί οικονομικά Αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά

Η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ρεθύμνης «ΔΟΤΕΣ ΖΩΗΣ», η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου και το Βιωματικό, Μουσικοχορευτικό & Παιδαγωγικό Εργαστήρι Ρεθύμνης «ΠΥΡΡΙΧΙΑ ΔΡΩΜΕΝΑ», διοργανώνουν Συναυλία Αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπό μας, Σπετσωτάκη Γεώργιοθύμα τροχαίου ατυχήματος, την Κυριακή 30 Απριλίου 2023 και ώρα 13.00 στον Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου.

Σκοπός της διοργάνωσης αυτής είναι να στηρίξουμε οικονομικά τον Γιώργο και την οικογένειά του στα αυξημένα έξοδα αποκατάστασης της υγείας του.

Απώτερος όμως στόχος μας είναι να περάσουμε σε μικρούς και μεγάλους το μήνυμα πως οφείλουμε να οδηγούμε με ασφάλεια, παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για να είμαστε προστατευμένοι και ασφαλείς τόσο εμείς όσο και οι γύρω μας.

Έχοντας ως σύνθημα “Δεν πίνω όταν οδηγώ και δεν οδηγώ όταν πίνω”, προσπαθούμε από την πλευρά μας να σταματήσουμε την μάστιγα των τροχαίων ατυχημάτων, η οποία πλήττει δυστυχώς το νησί μας.

Θα ήταν λοιπόν, μεγάλη μας τιμή να παρευρεθείτε στη Συναυλία Αλληλεγγύης, προσφέροντας την βοήθεια σας για τον συνάνθρωπό μας, αλλά και ενισχύοντας την προσπάθεια μας κατά των τροχαίων ατυχημάτων.

Εικόνα
1

Loading

  Read Previous

  Πως την είδατε «σύντροφοι» τη δουλειά; Γιατί πρέπει να τερματίσετε την πολιτική εξόρυξης υδρογονανθράκων, ενώ τα πράγματα είναι ελπιδοφόρα; (video)

  Read Next

  Θρήνος στο χωριό για το Νίκο που “έσβησε” στην άσφαλτο…

  Leave a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Most Popular