Συγκλονίζει ο Αντώνης Κανάκης: Αυτό το καθίκι μου πήρε τον πατέρα μου
kanakis-300x336

Συγκλονίζει ο Αντώνης Κανάκης: Αυτό το καθίκι μου πήρε τον πατέρα μου 
Με ένα καθηλωτικό βιβλίο που έχει τίτλο “Μπαμπά…(μια κανονική ημέρα)”, ο Αντώνης Κανάκης αποκαλύπτει τις αγωνιώδεις στιγμές, όπως τις χαρακτηρίζει, που έζησε κοντά στον πατέρα του, Γιάννη Δανιήλ Δούμα, τις 19 ημέρες που νοσηλευόταν στην Εντατική της κλινικής “Άγιος Λουκάς” στη Θεσσαλονίκη, με βαρύ εγκεφαλικό, μέχρι που άφησε την τελευταία του πνοή.

Τα λόγια αγάπης του παρουσιαστή του “Ράδιο Αρβύλα” για τον πολυαγαπημένο του πατέρα συγκλονίζουν:

“Ο μπαμπάς μου με έβαλε να του υποσχεθώ ότι θα τον κάψουμε όταν πεθάνει. Δεν ήθελε να τον θάψουμε. ‘Αντώνη, να με κάψετε, στάχτη να με κάνετε’. Μαθαίνω ότι δεν μπορεί να γίνει στην Ελλάδα. Απαγορεύεται. Κι επειδή απαγορεύεται, πρέπει να τον πάω στη Βουλγαρία; Ντροπή τους!” σημειώνει ο Κανάκης στο βιβλίο, όπως αναφέρει η Εspresso.

“Λυπούμαστε. Ο πατέρας σας έπαθε ανακοπή πριν μισή ώρα’. 28 Μαρτίου 2015, 2.55 ξημερώματα. Δεν θα τον δω να τον ξαναφιλήσω. Δεν θα τον ξαναμαλώσω, δεν θα τον ξαναπειράξω. Δεν θα ξαναβρω ποτέ αναπάντητη κλήση στο κινητό μου που θα γράφει με κόκκινα γράμματα ΜΠΑΜΠΑΣ. Για πρώτη φορά στη ζωή μου γνωρίζομαι με τον θάνατο. Με αγγίζει ο γα…λης. Αυτό το καθίκι μου πήρε τον πατέρα μου”, γράφει.