Σοκ: 15χρονη αυτοκτόνησε όταν φίλοι της ανάρτησαν βίντεο που την έδειχνε γυμνή
15xroni-autoktonise-meta-apo-anartisi-sto-snapchat.w_l

Το bullying φαίνεται να έχει βγει εκτός ορίων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ιστορία της κοπέλας από τη Φλόριντα που έβαλε τέλος στη ζωή της μετά την πίεση που δέχτηκε

Μια 15χρονη κοπέλα από τη Φλόριντα αυτοκτόνησε, όταν ένα βίντεο που την έδειχνε γυμνή στο ντους, το οποίο είχε τραβηχτεί χωρίς τη συγκατάθεσή της, αναρτήθηκε στο Snapchat.

H Τovonna Holton, όπως ήταν το όνομά της, έβαλε τέλος στη ζωή της λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση του βίντεο. Συγκεκριμένα, πήρε ένα όπλο από την τσάντα της μητέρας της και αυτοπυροβολήθηκε στο μπάνιο του σπιτιού της.

Η μητέρα, Levon Holton-Teamer, αφηγήθηκε ότι βρήκε την κόρη της στο πάτωμα του μπάνιου, ανάμεσα σε μεγάλη ποσότητα αίματος. Προσπάθησε να την συνεφέρει, αλλά το κορίτσι είχε ήδη φύγει από τη ζωή.

Η μητέρα αφηγήθηκε, επίσης, ότι, λίγες ώρες πριν την αυτοκτονία, η κοπέλα τής είχε μιλήσει για μια γυμνή φωτογραφία που οι φίλοι της είχαν τραβήξει παρά τη θέλησή της.

Αργότερα, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε πράγματι ένα βίντεο που έδειχνε την Tovonna στο ντους και είχε κυκλοφορήσει στα social media.

Όσοι οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν τι ακριβώς έχει συμβεί, η οικογένεια του κοριτσιού ζητά απονομή δικαιοσύνης.

Μάλιστα, η φωτογραφία της κοπέλας έχει μοιραστεί στα social media με το hashtag #stopbullying και έχει ήδη αποσπάσει χιλιάδες σχόλια κατά του διαδικτυακού εκφοβισμού.