Σοκ! Ασελγούσε σε κοριτσάκια Τετάρτης Δημοτικού σε σχολείο της Αττικής – Χειροπέδες στον ιδιοκτήτη του κυλικείου
astinomia

 

Μια 10χρονη κοπέλα βρήκε το θάρρος να αποκαλύψει τις αρρωστημένες ενέργειες του 52χρονου. Ο δράστης ομολόγησε ότι έχει παρενοχλήσει και άλλο κοριτσάκι. Προσπαθούσε να ξεγελάσει τα παιδιά λέγοντάς τους ότι θα τα κεράσει πορτοκαλάδα. Σοκ στο σχολείο μετά την αποκάλυψη για τον ιδιοκτήτη του κυλικείου.

Πάγωσαν οι αστυνομικοί όταν άκουσαν την καταγγελία της 10χρονης κοπέλας. Το κορίτσι βρήκε το θάρρος να πει στη μητέρα του τα όσα είχε ζήσει μέσα στο κυλικείο του σχολείου. Αμέσως η μητέρα πήρε το παιδί και προέβη σε καταγγελία στην αστυνομία.

Το μικρό κορίτσι είναι μαθήτρια σε δημοτικό σχολείο της βορειοανατολικής Αττικής. Όπως περιέγραψε ο ιδιοκτήτης του κυλικείου της είπε ότι θέλει να την κεράσει μια πορτοκαλάδα. Στη συνέχεια όπως είπε το παιδί την έβαλε στο γραφείο του κυλικείου και με “δέλεαρ” την πορτοκαλάδα της ζήτησε να βγάλει τη μπλούζα που φορούσε…

Αμέσως οι αστυνομικοί προχώρησαν σε σύλληψη του 52χρονου ιδιοκτήτη του κυλικείου ο οποίος όχι απλά δεν αρνήθηκε το γεγονός, ομολόγησε ότι επιχείρησε κάτι ανάλογο πριν μερικές μέρες σε βάρος και άλλου κοριτσιού.

Οι αστυνομικοί πάγωσαν ακούγοντας από τα χείλη του 52χρονου να ομολογεί ότι σε ασέλγησε σε τουλάχιστον δύο 10χρονα παιδιά και έτσι διενεργούν ευρύτερη έρευνα.

Μάλιστα ζήτησαν να γίνει εργαστηριακή εξέταση στη μπλούζα του κοριτσιού για τυχόν ίχνη γενετικού υλικού.

Σύμφωνα μάλιστα με την ενημέρωση της αστυνομίας δεν ήταν μόνο δύο οι επιθέσεις του δράστη κατά μικρών κοριτσιών: “εξεταζόμενος ομολόγησε ότι είχε ενεργήσει κατ επανάληψη ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικων μαθητριών, στις οποίες προσέφερε δωρεάν αναψυκτικά και τρόφιμα από το κυλικείο”.

Ήδη σε βάρος του 52χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ παραπέμφθηκε από τον εισαγγελέα σε τακτικό ανακριτή.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ

ΠΗΓΗ