19.2 C
Αθήνα
28 Νοεμβρίου, 2023
Dream fm 90,7
HTML tutorial
ΚρήτηΥγεία

Σοκ: Δίχρονο παιδί κατάπιε φόλα και δηλητηριάστηκε- Ωρες αγωνίας για την οικογένεια του

44e44-neakriti-news-image
«Κάποιος ρίχνει φόλες. Να ξέρει ότι εκτός από αρκετά κρούσματα σε σκύλους και γάτες που έχουν ήδη πεθάνει, το δηλητήριο έχει προσβάλει και ένα παιδί 2 ετών, το οποίο νοσηλεύτηκε σε ιδιωτική κλινική»

Αυτό αναφέρει ανακοίνωση που αναρτήθηκε σε γειτονιά στο Ρέθυμνο, μετά από την απερίσκεπτη και εγκληματική ενέργεια αγνώστου να πετάξει φόλες.Όπως αναφέρει το neakriti.gr sτην περιοχή του Γέρακα ένα 2χρονο παιδί βρήκε κάτω μία φόλα και ανυποψίαστο για τον κίνδυνο που παραμόνευε ,την έβαλε στο στόμα του  και δηλητηριάστηκε με αποτέλεσμα τώρα να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Οπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς η οικογένεια του μικρού πέρασε ώρες αγωνίας, ενώ αυτό που επισημαίνεται είναι πως με τέτοιες πράξεις τίθεται θέμα για την ανθρωπινη ζωή.

(Φωτογραφία από neakriti)

Related posts

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Ιδού σε ποιες περιπτώσεις μπορούμε να “σηκώσουμε” πάνω από 60 ευρώ!

907@dreamfm.gr

Δείτε αναλυτικά όλα τα γκάλοπ Ωρα 7 μ.μ. – Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

907@dreamfm.gr

ΣΟΚ στην Κρήτη: Αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι μέσα στο νοσοκομείο!

907@dreamfm.gr

Leave a Comment