157888

Ιστορία βγαλμένη από τα πλέον φρικιαστικά σενάρια του Χόλιγουντ αποκαλύφθηκε στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, μετά από έρευνα ρουτίνας της αστυνομίας σε διαμέρισμα, για τον εντοπισμό μίας γηραιάς γυναίκας, που είχε πολύ καιρό να δώσει σημεία ζωής.

Όπως έγινε γνωστό, ο εγγονός της 85χρονης γυναίκας είχε κόψει σε δέκα κομμάτια τη γιαγιά του, τα οποία είχε τοποθετήσει σε μαύρες σακκούλες σκουπιδιών, προκειμένου να τις τοποθετήσει κάτω από το πάτωμα, σε διάφορα σημεία του διαμερίσματος.

Η έρευνα της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε μετά από αναφορές γνωστών της, ότι έχει πολύ καιρό να εμφανιστεί στα… γνωστά τους στέκια, ή να τη δει κάποιος άνθρωπος. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των ειδικών της αστυνομίας, η 85χρονη είχε «φύγει» πριν από τουλάχιστον έξι μήνες.

Ο εγγονός Christopher Fuhrer είχε κρύψει τα κομμάτια της γιαγιάς του Erika Kraus-Breslin στην κρεβατοκάμαρά του, κάτω από το πάτωμα του κρεβατιού, αλλά και στην κουζίνα και το μπάνιο. Σε σημεία, δηλαδή, που δεν μπορούσε να μεταβεί κάποιος επισκέπτης δίχως την άδειά του.

Προκειμένου μάλιστα, ο εγγονός-χασάπης να περιορίσει τη μυρωδιά από το νεκρό σώμα της 85χρονης, είχε προμηθευτεί ειδικό μηχάνημα για το φρεσκάρισμα του αέρα στο διαμέρισμα. Προς το παρόν, καθώς δεν έχει αποδειχθεί αν εμπλέκεται με το θάνατό της, ο δράστης αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για το ότι δεν ανέφερε το θάνατο της 85χρονης, για τη μετακίνηση και φύλαξη πτώματος δίχως άδεια και για ταφή σε ακατάλληλο σημείο.

Πηγή: protothema.gr

Loading