Σοκ και οδύνη στην Κρήτη για το θάνατο του 32χρονου πατέρα
autoktonia6

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της αυτοκτονίας ενός ακόμα νέου ανθρώπου, που βρέθηκε νεκρ΄ς μέσα στο σπίτι του στο Ηράκλειο και μάλιστα από την ίδια του τη μητέρα.

Ο 32χρονος έμενε στην περιοχή κοντά στο ΤΕΙ Ηρακλείου, στον Εσταυρωμένο, η καταγωγή του όμως ήταν από το Λαράνι, ενώ συγγενείς του διαμένουν και στα Ίνια του Δήμου Γόρτυνας. Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός σε συγγενείς και φίλους. Ο 32χρονος διέμενε για ένα διάστημα στο Ασήμι και είχε μετακομίσει στο Ηράκλειο αναζητώντας δουλειά.

Τα οικονομικά προβλήματα, καθώς ο ίδιος τους τελευταίους μήνες είχε μείνει άνεργος, αλλά και τα οικογενειακά προβλήματα, καθώς ήταν σε διάσταση με την σύζυγό του φαίνεται ότι είχαν κλονίσει την ψυχολογία του και τον οδήγησαν στην απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή του.

Ο 32χρονος ζούσε μόνος του σε σπίτι που νοίκιαζε, ενώ κοντά του βρισκόταν η μητέρα του η οποία εργαζόταν ως καθαρίστρια στο Βενιζέλειο και τον φρόντιζε. Αυτή ήταν εκείνη που τον αναζήτησε πρώτη σήμερα το πρωί, καθώς δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά της από το προηγούμενο βράδυ και που έτρεξε σπίτι του ανήσυχη, μόλις τελείωσε από τη νυχτερινή βάρδια, για να βρεθεί μπροστά στο μακάβριο θέαμα…

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 32χρονος αυτόχειρας είχε χρησιμοποιήσει μονόκανη καραμπίνα την οποία είχε στρέψει στο στήθος του και είχε πατήσει τη σκανδάλη.

Για τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα φέρεται να έχει αφήσει ιδιόχειρο σημείωμα, ωστόσο τις τελευταίες ώρες έγινε γνωστό ότι είχε τηλεφωνήσει και σε συγγενικό του πρόσωπο, ζητώντας του να φροντίζει τα δύο ανήλικα παιδιά, που αφήνει πίσω του, λέγοντας χαρακτηριστικά «εγώ το πήρα απόφαση»!

Ο επίλογος στο οικογενειακό δράμα θα γραφτεί αύριο στις 11 το πρωί στο Λαράνι, όπου και θα γίνει η κηδεία του.

 

 

 

 

Πηγή: apopsilive.gr