Σοκ στην Αχαΐα: Την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε ΦΩΤΙΑ την ώρα που έπλενε το αυτοκίνητο!
dromos

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο ακροατήριο έφθασε η υπόθεση ενός 50χρονου που πριν από 9 χρόνια είχε προσπαθήσει να κάψει ζωντανή τη γυναίκα του επειδή την ζήλευε.

Ο άνδρας την είχε περιλούσει με βενζίνη και της είχε βάλει φωτιά με αναπτήρα. Η γυναίκα τελικά γλίτωσε επειδή στο σημείο βρισκόταν συγγενικό της πρόσωπο που έσβησε γρήγορα τη φωτιά.

Η υπόθεση εκδικάστηκε χθες (16-06-2015) από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο, το οποίο επέβαλε στον κατηγορούμενο ποινή φυλάκισης 3 ετών από 5 έτη, που ήταν η πρωτόδικη ποινή.

Το περιστατικό είχε σημειωθεί στις 3 Ιανουαρίου 2006 σε βενζινάδικο της Αχαϊας. Εκείνη την ημέρα η γυναίκα είχε μεταβεί στο σημείο για να πλύνει το αυτοκίνητό της και εκείνος την πλησίασε. Είχε προηγηθεί οικογενειακό επεισόδιο και ξαφνικά έβγαλε από το μπουφάν ένα μπουκάλι με βενζίνη και της το έριξε. Στη συνέχεια έβαλε φωτιά.

Ευτυχώς δίπλα ήταν ο ξάδελφός της ο οποίος έβγαλε το μπουφάν του και κάλυψε το σώμα της. Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε στην δίκη πως δεν θυμόταν καν τι έκανε γιατί είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ. Πρέπει να σημειωθεί πάντως πως το ζευγάρι παραμένει μέχρι σήμερα μαζί.

Η σύζυγος δήλωσε πως ο άνδρας της ζήλευε και πως δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη καθώς από τότε ζουν μαζί και έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά.

Πηγή: Εφημερίδα Κόσμος, thebest.gr