ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Η ΚΟΡΗ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ: Πατέρας έπιασε την κόρη του να κάνει….
seks sto autokinito

Είναι όμορφη, με αψεγάδιαστο κορμί, 22 χρονών φοιτήτρια και από ευκατάστατη οικογένεια με αρχές αλλά από ότι φαίνεται της αρέσουν και οι περιπέτειες αλλά αυτήν την περιπέτεια θα την θυμάται για πολλά χρόνια καθώς όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 22 χρόνη μετά το δείπνο με τους γονείς της, εμφανίστηκε με άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση λέγοντας τους ότι θα μεταβεί στο καρναβάλι.

Η άκρως δε αποκαλυπτική εμφάνιση της κόρης, κίνησε την περιέργεια του πατέρα αν θα πάει στο καρναβάλι η κάπου αλλού.

Για κακή της τύχη άναυδος ο πατέρας βλέπει την κόρη του να μπαίνει μέσα σε μια παλιά μερσεντές με κατεύθυνση την παραλία. Eυτυχώς που τους έκανε τσακωτούς μόνο στα προκαταρκτικά, βλέποντας στην θέση του οδηγού αντί για νεαρό άτομο έναν μεσήλικα, έντρομος ο πατέρας άρχισε να βαράει τα παράθυρα, απειλώντας θεούς και δαίμονες με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι.

Όσο και να προσπάθησε η κόρη να τον «συνετίσει» λέγοντας του ότι δεν είναι κάτι σοβαρό, ο πατέρας ήταν έξαλλος.

Έκανε όμως και αυτή το λάθος να του ρίξει ευθύνες για τον τρόπο που αντέδρασε, λέγοντας ότι είναι ενήλικη και μπορεί να αποφασίζει η ίδια για τις επιλογές της, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν απίστευτες σκηνές στο ίδιο τους το διαμέρισμα με τους ένοικους της πολυκατοικίας δειλά δειλά να βγαίνουν από τα διαμερίσματά τους για να αφουγκραστούν τι ακριβώς γινόταν!

 

 

 

parapolitiki.gr