Σοκαριστικό! Αθωώθηκε ο βιαστής της 18χρονης που διείσδυσε μέσα της… κατά λάθος!
rapist1

Θυμάται να ξυπνάει, νωρίς το επόμενο πρωί, από τα φιλιά του 46χρονου, ο οποίος βρισκόταν πάνω και μέσα της! «Τι κάνεις;», φέρεται τον ρώτησε τρομοκρατημένη, με εκείνον να της απαντά: «Μην ανησυχείς, η φίλη σου κοιμάται»…
Τόσο από την κατηγορία του βιασμού, όσο και από αυτήν της σεξουαλικής επίθεσης εναντίον μιας 18χρονης, απαλλάχθηκε ένας 46χρονος Σαουδάραβας εκατομμυριούχος, ο οποίος ζει και εργάζεται στο Λονδίνο, σε μια υπόθεση που σόκαρε τη βρετανική κοινή γνώμη.
Και αυτό γιατί ο Ehsan Abdulaziz ισχυρίστηκε ότι δεν τη βίασε, αλλά «γλίστρησε» και έπεσε… μέσα της «κατά λάθος»!
Και μπορεί να μοιάζει απίστευτο στον υγιή ανθρώπινο νου, ωστόσο η γραμμή υπεράσπισης του δικηγόρου του «πέρασε» στο δικαστήριο, αν και οι κακές γλώσσες υποστηρίζουν ότι τα χρήματά του ήταν αυτά που έπεισαν τους δικαστές…
Η «δίκη» μάλιστα του Abdulaziz, φέρεται να κράτησε μόλις μισή ώρα. Χρόνος, ο οποίος ήταν αρκετός προκειμένου να πείσει τους εκπροσώπους του Νόμου για την αθωότητά του.
Ο πάμπλουτος μεσίτης είχε κατηγορηθεί ότι βίασε μία 18χρονη, η οποία κοιμήθηκε μεθυσμένη ένα βράδυ στον καναπέ του διαμερίσματός του στην πρωτεύουσα της Αγγλίας, αφού νωρίτερα είχε διασκεδάσει μαζί του και με μια φίλη της που διατηρούσε ερωτική σχέση με το Σαουδάραβα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Independent, o 46χρονος γνώρισε τη νεαρή κοπέλα σε ένα νυχτερινό κλαμπ στο Λονδίνο, μια βραδιά του Αυγούστου του 2014.
Η 18χρονη είχε πάει εκεί με μία φίλη της, η οποία διατηρούσε ερωτική σχέση με τον Abdulaziz, ενώ αφού διασκέδασαν μαζί για αρκετές ώρες, ο Σαουδάραβας πρότεινε στα δύο κορίτσια να τα γυρίσει σπίτι τους με την Aston Martin του, όμως στο δρόμο τις προσκάλεσε στο διαμέρισμά του. Κάτι που δέχτηκαν.
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του θύματος, φτάνοντας στο σπίτι του Abdulaziz, η φίλη της τον ακολούθησε στο δωμάτιό του, όπου έκαναν σεξ. Το επόμενο όμως πράγμα που θυμάται ήταν να ξυπνάει, νωρίς το επόμενο πρωί, από τα φιλιά του 46χρονου, ο οποίος βρισκόταν πάνω και μέσα της!
«Τι κάνεις;», φέρεται τον ρώτησε τρομοκρατημένη, με εκείνον να της απαντά: «Μην ανησυχείς, η φίλη σου κοιμάται».
Στη συνέχεια η νεαρή έφυγε τρέχοντας από το σπίτι του κατηγορούμενου και κάλεσε την αστυνομία.
Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ο Abdulaziz είχε ισχυριστεί αρχικά πως η νεαρή τον τράβηξε προς το μέρος της, σπρώχνοντας το χέρι του στα γεννητικά της όργανα. Όταν τα τεστ ωστόσο επιβεβαίωσαν ότι υπήρξε διείσδυση, καθώς βρέθηκε σπέρμα στον κόλπο της 18χρονης, εκείνος άλλαξε την κατάθεσή του υποστηρίζοντας ότι η νεαρή τον τράβηξε, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω της.
Με το μόριο του δε ακόμα σε στύση, λόγω του σεξ που είχε προηγηθεί με τη φίλη της, έγινε το μοιραίο και φαίνεται πως απλά παρεξηγήθηκαν οι προσθέσεις του…