Στα Γιάννενα η οικογένεια του 20χρονου φοιτητή Συνεχίζεται το θρίλερ
va

Στα Ιωάννινα έχει μεταβεί η μητέρα και συγγενείς του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη, από το Ρέθυμνο, προκειμένου να αναζητήσουν κι εκείνοι το νεαρό φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής, που χάθηκε το βράδυ της Παρασκευής, οπότε επικοινώνησε για τελευταία φορά με την οικογένειά του. Η εξαφάνιση δηλώθηκε στο αστυνομικό τμήμα Κατσικά Ιωαννίνων και μέσα στη δήλωση, αναφέρεται ότι ο νεαρός από το Ρέθυμνο έμενε στη φοιτητική εστία της σχολής του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όταν εξαφανίστηκε, φορούσε μία μπλούζα φούτερ με μία μπλε στάμπα, τζιν παντελόνι χρώματος μπλε και μαύρα δερμάτινα παπούτσια. Έχει ανάστημα 1,80 και είναι ελαφρώς αξύριστος.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Η τοπική ΕΛ.ΑΣ. έχει ήδη χτενίσει τις περιοχές γύρω από τη σχολή όπου φοιτούσε και διέμενε ο 20χρονος. Μάλιστα η 5η ΕΜΑΚ της περιοχής ψάχνει ακόμα και στη λίμνη που υπάρχει εκεί κοντά αλλά για την ώρα δεν υπάρχει οποιαδήποτε ένδειξη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός φεύγοντας άφησε όλα τα προσωπικά του αντικείμενα στο δωμάτιο της φοιτητικής εστίας καθώς και το κινητό του τηλέφωνο, γεγονός που εμπόδισε τους οικείους του να επικοινωνήσουν μαζί του.

Οι αστυνομικές αρχές Ιωαννίνων έχουν κάνει σήμα σε όλες τις αστυνομικές διευθύνσεις της χώρας, μεταξύ των οποίων και στην αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου, άνδρες της οποίας χτενίζουν και την ευρύτερη περιοχή στην οποία διαμένει η οικογένεια, χωρίς ωστόσο να έχουν προκύψει χρήσιμες πληροφορίες που θα ρίξουν φως στην υπόθεση της εξαφάνισης του 20χρονου φοιτητή.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο θείος του 20χρονου φοιτητή Γιώργος Δρυδιαννάκης μιλάει στη Νέα Τηλεόραση.